Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
39
Jaunākie Vecākie
V
Vilma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik lielu glaazi miltus??
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Irina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti.Loti garsiga.Esmu saldummile,bet cukuru liku tikai 200gr.Ists atradums.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca ļoti garšīgi! Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
gardēdis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti! Mums ļoti garšoja! Es gan vairāk krējuma liku beigās pa virsu, kopā ar 2 olā un viss sanāca lieliski! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies! Izdevās lieliski un bija garšīgi. Saldi gan, jābūt saldummīlim.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vizma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Visi ģimenē bija sajūsmā. Teica, ka kā no restorāna ;) paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aicis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es nezinu, man tā apakša sanāca melna . Laikam pa daudz liela temperatūra bija.Manai cepeškāsnij nav termometrs,tā kā nevaru īsti saprast kā rīkoties..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sniegs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies, tiešām burvīga recepte. Un vienkārša! Bet āboli man bija tikpat biezā kārtā kā mīkla un vienkārši uzbērti gabaliņi. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nora
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aggy
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies,ļoti garšīga,vienīgi biš par saldu priekš manis,labi,ka biju zaļos ābolus likusi,tad vismaz tas skābumiņš nosita to saldumu,bet viss pārējais lieliski! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
annija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba recepte, vienmēr izmantoju, ksd taisu mājās, bet nu dažas niances jau esmu iemanījusies taisīt pa savam.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kiki
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kopumā sanāca labi. Tikko izcepu, bija cieta un kraukšķīga apakšiņa, bet nākamaja rītā bija palikusi mīksta. Man prasītos drusku saldāka un vairāk krēmīga, kā arī plānāka mīklas kārtiņa.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iluta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca ļoti garšīga,garšoja visiem kas nobaudīja,tagad vienu dienu neesmu viņu ēdusi un jau atkal gribas viņu izcept!
Es pieliku cukuru 150,jo man likās,ka ar 300g būs pa saldu un tā arī būtu!Cepu 200 grādos 40 min!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
AnitaA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies, gatavoju pirmoreiz dzīvē un sanāca lieliski!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
diana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
laba
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lasma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vairakas reizes taisiju un sanaca tiesam loti loti garsiga. Super laba un vienkarsa recepte
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Solvita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mmm ir laba, tikai tai mīklai nevajag tik daudz cukuru likt. Domāju pietiktu ar 150-200g
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man sanāca tā kā keks :D
bet nu piemo reiz vispār cepu un viss normaali tikai nezinu kaa vareeja man taa sanaakt :D
ļoti garšīgi :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rasma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ko lai saka,nu dikti laba recepte.Esmu izmeginajusi vairaakas,bet nu shii ir vislabaakaa!!!!!Sanaaca ljoti garda,man bij tikai mazaaka forma,apaljsh cepamais trauks,tad nu njeemu visas sastaavdaljas apmeeram uz pusi mazaak.Ljoti leeti un garshiigi:))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sintija4
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bija intresanti izlasit,ka kads ari izmanto cepespannu,par kuku cepamo pannu. Jo pati ari ta daru. Un tiesam,nekas neko nepievelk.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Arta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Āhh, tik garšīga sanāca.. lai gan nedaudz nepieturējos pie receptes, jo man bija miltaini āboli, tāpēc nesanāca sagriezt šķēlītēs - bet tik un tā ļoti ļoti garšīga
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Ervita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Liels Paldies par labo recepti.Es tikai varu pievienoties parejiem komentetajiem,ka vis sanaca perfekti,vel nemot vera manas pavar prasmer:)Paldies
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gneska
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ilgi domaju,kadu kuku taisit.Ta ka man bija tikai 3 olas -nemu so recepti.Loti cereju,ka sanaks kas garsigs,bet neka - parasta abilu kuka,parak salda un prieks manis-daudz par sausu.It ka dariju visu,ka recepte,bet rezultats-galigi neapmierinaja,diemzel...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
c
chix
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
super recepte
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Antra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tikko izmēģināju, vnk perfekta:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
t
tea
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viss sanāca lieliski un ļoti garšīgi.Paldies par recepti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
livaus
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es arī taisu 2/3 no mīklas, citādāk pārāk daudz maizes un par maz ābolu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Buberts
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca garda, bet pārāk mīksta, juka ārā, bij jāēd kā torti ar karotīti, otrajā dienā mazliet labāk turējās kopā. Ko vajadzētu pievienot, lai plātsmaizes mīkla labāk turas kopā?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ideala recepte,paldies.Ne vienmer sanak no citu receptem,bet shii ir vienkarshi perfekta,paldies velreiz.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par sho receptiiti,visai manai gimenei ljoti garshoja
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man arī ļoti labi sanāca, visas proporcijas bija perfekti. lietoju 2 lielus ābolus. cienāju darba kolēgus un visi teica,ka ļoti garda. man ieteica nākošreiz pa virsu uzbērt sakapātus riekstus, nezinu,būs jāpamēgina arī :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Guna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Visgarsiigaakaa aabolmaize, kuru jebkad biju cepusi...Vienkaarsi super receptiite, iesaku izmeeginaat. Es gan veel pa virsu liku drumstalas(peec receptes 100gr cukura, 100 gr milti un 100 gramus svieta, visu sakapaa)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Guna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti!
Cepu pannā, kas atbilst 26 cm diam. pannai, mīkla sanāca par daudz. Tāpēc ieteikums citiem cepējiem- taisīt mazāk mīklas, kādas 2/3 no minētā daudzuma, vai ņemt lielāku pannu. Mīkla sanāca nedaudz par sausu, bet varbūt tas tāpēc, ka pārāk bieza kārta zem āboliem. Bet mīkla ir garšīga, var izmantot arī citām plātsmaizēm kā pamatni :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
paramona
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Liels prieks,ka garšo Jums!!! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
KL
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ljoti garshiigi sanaca, divas dienas pec kartas tika ceptas! Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
paramona
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mellenes šogad neesmu nobaudījusi,bet droši vien sanāk varen gardi :- )
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
dagnija dauģele
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es liku mellenes un sanāca ļoti gardi :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
paramona
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lūdzu,Baibiņ! Es domāju,ka var arī rabarberus likt sezonas laikā un vēl citus augļus,bet nu,ja kāds mēģina,dodat ziņu-kā sanāca!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par lielisko recepti - sanāca patiešām ļoti garšīga :) Es tikai ābolus sagriezu mazos kubiņos un sabēru krietnu kārtiņu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes