Komentāri
17
Jaunākie
Vecākie
Super mani tas sakardinaja.Sipolu ar citronu gan nejaucu kopa.Sals esence nedaudz,un citrons ar lauru lapam taisu marinadi.Turu gan ilgak.Bet ja vaig atrai uzgodai tad uz stundu noturu vakumtrauka.Ja ir vel saldetas janogas lieku klat marinadei.Labu apetiti visiem uz LIELDIENAM.
Vērtējums
Atbildēt
to aha
Tad uzdzer ūdeni pa virsu
Tad uzdzer ūdeni pa virsu
Vērtējums
Atbildēt
Sa@ist gaļu nav liela māksla. Citrons gaļu dara sausu.
Vērtējums
Atbildēt
Jau daudzas reizes esmu gatavojis pēc šīs receptes, vienmēr sanāk ļoti labi!
Vērtējums
Atbildēt
Es klāt vēl lieku pāris saspiestu ķiplociņu daivas, tējkaroti garšvielu "hmeli- suneli". cik pavāru, tik variantu! šoreiz pieliku arī dilles.
Vērtējums
Atbildēt
Es lieku tikai citrona sulā plus garšvielas, arī cukuru, tā man mācīja gruzīni. Iznāk ļoti mīksta un sulīga.
Vērtējums
Atbildēt
Es jau pāris gadu pēc viena armēņu virieša padoma, Pie šašlikiem un kotletēm lieku tikai rīvētu, jeb blenderētu sīpolu, jo citādi sīpols patiesībā nesavienojas ar gaļu. Pamēģiniet un nenožēlosiet!
Vērtējums
Atbildēt
Sho receptiiti taisiiju mana puisha gjimeniitei, lai vinjiem paraadiitu kas ir "Latvijas shashljiks". Nebija laika vispirms izmeegjinaat, bet tureejos pie receptes un gala rezultaats bija briinishkjiigs. Visiem ljoti garshoja un prasiija lai uz naakosho "barbecue" taisu atkal. Un man tikai sanaaca atlikt ievilkties uz pusi dienu. Naakamreiz atradiishu laiku un agraak sataisiishu - buus veel garshiigaak. Paldies!!
Vērtējums
Atbildēt
Nopelnīt var šeit http://5z8.info/murdervids_rhtg
Vērtējums
Atbildēt
mans variants - parasto sīpolu vietā sarkanos(man jau šķiet, ka mazliet ir savādāka tā garša) un sinepju mājās jau kuro reizi nav, aizstāju ar adžiku, etiķi parasto, citronu tuč vairāk, šodien eksperimentēšu, likšu skābus ābolīšus klāt. Labsajūtu jūsu un mūsu vēderiem :)
Vērtējums
Atbildēt
A ber kur ir cukurs? Tam ir jābūt pie gaļas klāt,lai dotu gaļai mīkstumu un sulīgumu. To saku kā pavārs. Bet ir arī tā ļoti super1
Vērtējums
Atbildēt
Nu varen,ņammīgi!!!!
Vērtējums
Atbildēt
Sanāca labi,paldies! ēdām gardām mutēm.....
Vērtējums
Atbildēt
Siekalinja noteceeja :o
Vērtējums
Atbildēt
Kā neatkarīgs, augšākminēto šašliku, noēdējs, vērtēju dotos cūkas gabaliņus ar teicami, jāatzīst, ka ābolu sula ļoti labvēlīgi ietekmēja šašlika garšu, piedodot smalku skābuma toni. Augsti rekomendēju, cepiet un alu nelejiet!
Vērtējums
Atbildēt
Izklausās garšīgi. ;)
Vērtējums
Atbildēt
Paldies, noteikti izmēģināšu ! ;)
Vērtējums
Atbildēt