Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
17
Jaunākie Vecākie
Ē
Ēriks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super mani tas sakardinaja.Sipolu ar citronu gan nejaucu kopa.Sals esence nedaudz,un citrons ar lauru lapam taisu marinadi.Turu gan ilgak.Bet ja vaig atrai uzgodai tad uz stundu noturu vakumtrauka.Ja ir vel saldetas janogas lieku klat marinadei.Labu apetiti visiem uz LIELDIENAM.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vik
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
to aha
Tad uzdzer ūdeni pa virsu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aha
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sa@ist gaļu nav liela māksla. Citrons gaļu dara sausu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
md
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jau daudzas reizes esmu gatavojis pēc šīs receptes, vienmēr sanāk ļoti labi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es klāt vēl lieku pāris saspiestu ķiplociņu daivas, tējkaroti garšvielu "hmeli- suneli". cik pavāru, tik variantu! šoreiz pieliku arī dilles.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lilita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es lieku tikai citrona sulā plus garšvielas, arī cukuru, tā man mācīja gruzīni. Iznāk ļoti mīksta un sulīga.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Alija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es jau pāris gadu pēc viena armēņu virieša padoma, Pie šašlikiem un kotletēm lieku tikai rīvētu, jeb blenderētu sīpolu, jo citādi sīpols patiesībā nesavienojas ar gaļu. Pamēģiniet un nenožēlosiet!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
euphoria
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sho receptiiti taisiiju mana puisha gjimeniitei, lai vinjiem paraadiitu kas ir "Latvijas shashljiks". Nebija laika vispirms izmeegjinaat, bet tureejos pie receptes un gala rezultaats bija briinishkjiigs. Visiem ljoti garshoja un prasiija lai uz naakosho "barbecue" taisu atkal. Un man tikai sanaaca atlikt ievilkties uz pusi dienu. Naakamreiz atradiishu laiku un agraak sataisiishu - buus veel garshiigaak. Paldies!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mans
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nopelnīt var šeit http://5z8.info/murdervids_rhtg
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Juris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mans variants - parasto sīpolu vietā sarkanos(man jau šķiet, ka mazliet ir savādāka tā garša) un sinepju mājās jau kuro reizi nav, aizstāju ar adžiku, etiķi parasto, citronu tuč vairāk, šodien eksperimentēšu, likšu skābus ābolīšus klāt. Labsajūtu jūsu un mūsu vēderiem :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
W
Wild
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
A ber kur ir cukurs? Tam ir jābūt pie gaļas klāt,lai dotu gaļai mīkstumu un sulīgumu. To saku kā pavārs. Bet ir arī tā ļoti super1
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inesīte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu varen,ņammīgi!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
ū
ūpis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca labi,paldies! ēdām gardām mutēm.....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Esther Chenery
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Siekalinja noteceeja :o
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Džonijs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kā neatkarīgs, augšākminēto šašliku, noēdējs, vērtēju dotos cūkas gabaliņus ar teicami, jāatzīst, ka ābolu sula ļoti labvēlīgi ietekmēja šašlika garšu, piedodot smalku skābuma toni. Augsti rekomendēju, cepiet un alu nelejiet!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izklausās garšīgi. ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies, noteikti izmēģināšu ! ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes