Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
19
Jaunākie Vecākie
L
Linda B
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanaca loti labi...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mārdža
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kāpēc selgas pamatne jācep??? Vai nevar paņemt smilšu mīklas pamatni, uzliet maskarpones masu un visu kopā cept??!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pamatnei var likt pašgatavotu smilšu mīklu, lai nav jāēd selgas ķīmija,
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Monta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kūka-ĻOTI garšīga. BET-ņēmu vērā iepriekšējos komentārus-pievienoju citrona sulu, cepu kopumā minūtes 25-30. Mascarpones siers man bija 400 g, vairāk nemaz nevajag. Visi ēda un slavēja!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zenta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nav jācep nr.3. 15 min.....un vēl pec tam 90 min ,nav taču gaļa kas jāgatavo,cepu ne vairāk kā 40 min,lai apakša nepaliek par ogli,kur tik aplami var uzrakstīt darbības norisi ...........izmēgināju vispār ļoti garšīga.........
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kate
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kūkai tiešām vajadzīgs 1kg siera? nav par daudz?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti, ļoti garšīga kūka :) Mans vīrietis to īpaši novērtēja - viņam ļoti garšoja tāpat kā pārējiem :) Super - iesaku visiem, jo recepte ir vienkārša!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jelena
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepte! Es liku tikai 200gr cukura pie olas un vel izspiedu citronu sulu no limona. Un atd torte ir vel labak, ne parak salda un citron sula dod vel skabumu. Kopa viss ir loti loti garsigi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gunita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Esmu jau cepusi kādas 4reizes šo garšigo kūku. Viss sanāk garšigi, bet jā kad viņa cepās viņa paceļās augstak. Un tiklīdz viņa atdzies viņa paliek maza( malas es domāju) Kāpēc tā???Pasakiet lūdzu...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šī kūka ir-tiešām garšīga.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man forma ir 26cm diametra un nekad nav gajusi pari malam, iespejams ka loti sakulat masu,ka celas ta augsa, vai forma mazaka...nav ne jausmas, kas pa vainu. Ja, es varu piekrist komenatiem,ka sanak kuka salda, tapec es vienmer taisu to auglu(zemenu vai avenu merci) kas ir skaba un loti labi sader kopa, nekad so kuku neesmu edusi vienu pasu bez skabas ogu merces. Bet cukuru drosi var likt mazak, nekas,iznemot,saldumu,nemainisies. Lai Jums izdodas!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sanita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es tagad cepu, bet tikai ieskatijos komentaros. ari man iet pari un lieekas ka ir stipri par saldu ar tiem 400 gr :(
bet ceru, ka beigas bus labi :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vēl jāpebilst, ka cepoties kūka ļoti, ļoti uzpūtās, tādejādi pārejot pāri malām. Iesaku ņemt dziļu trauku.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sorry, iepriekšējo komentāru rakstīja Linda, ne Baiba :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Uzcepu šo kūku, bija ļoti garda un arī trekna, jo Mascarpone pats par sevi ļoti trekns. Tiešām sanāca 12 cilvēkus pabarot :) Piebēru 400 gr Optima līnija cukuru.. nezinu, vai cukurs tāds bija, taču sanāca dikti par saldu. Nākošreiz, izmantojot to pašu cukuru, bērtu uz pusi mazāk. Paldies!! Visi bija starā un pateicās man, savukārt es- Jums !!! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man kukas forma ir 26cm diametra laikam, un skaits atkkarigs no ta, cik lielos gabalinos griez, es esmu pacienajusi ar so kuku 12cilvekus!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik personām?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
svetlana dzjubo
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
garshiigi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ljoti garshiiga kuuka, peec receptes idelaai sanaak!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes