Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
V
VCD
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
TIK SIKI SMALKI
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gunita Čamane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es vienmēr esmu likusi uz spīdīgās puses.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vispirms rīsus atdzesē maisot un vēdinot ar vēdekli. Un tikai tad, kad rīsi ir atdzisuši, tiem pievieno etiķi.
Karstiem rīsiem nedrīkst liet klāt etiķi, tā tiek bojāta rīsu graudu struktūra. Kā arī rīsus nedrīkts maisīt kā putru. Etiķis ir jāiecilā rīsos.

Nav obligāti jāizmanto koka trauks. Var izmantot lielu, lēzenu stikla trauku.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Uzkodas

Jaunākās receptes