Komentāri
3
Jaunākie
Vecākie
TIK SIKI SMALKI
Vērtējums
Atbildēt
Es vienmēr esmu likusi uz spīdīgās puses.
Vērtējums
Atbildēt
Vispirms rīsus atdzesē maisot un vēdinot ar vēdekli. Un tikai tad, kad rīsi ir atdzisuši, tiem pievieno etiķi.
Karstiem rīsiem nedrīkst liet klāt etiķi, tā tiek bojāta rīsu graudu struktūra. Kā arī rīsus nedrīkts maisīt kā putru. Etiķis ir jāiecilā rīsos.
Nav obligāti jāizmanto koka trauks. Var izmantot lielu, lēzenu stikla trauku.
Karstiem rīsiem nedrīkst liet klāt etiķi, tā tiek bojāta rīsu graudu struktūra. Kā arī rīsus nedrīkts maisīt kā putru. Etiķis ir jāiecilā rīsos.
Nav obligāti jāizmanto koka trauks. Var izmantot lielu, lēzenu stikla trauku.
Vērtējums
Atbildēt