Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Vistas krēmzupa indiešu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 l cāļa buljona
  • 2 sīki sakapāti sīpoli
  • 2 tomāti
  • 4 ēdamkarotes rīvēta siera
  • 1.5 ēdamkarotes miltu
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 2 burkāni
  • 0.7 l piena
  • 2 olas
  • Sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Cāļa buljonā uzvāra burkānus, tomātus un sīpolus. Kad tie gatavi, nokāš un liek malā. Pagatavo balto mērci, pievienojot miltus izkausētam sviestam. Visu laiku maisot, pakāpeniski pievieno pienu. Dārzeņus izspiež caur sietu vai samaļ gaļas mašīnā, kamēr tie karsti, visu laiku maisot, pievieno pāris olu dzeltenumus. Maisījumu maisot iejauc zupā.
  2. Pasniedz ar smalki sagrieztiem maurlokiem un svaigu franču maizi.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas