Eklera kūka

Sastāvdaļas

  • 100 g ūdens
  • 100 g sviests
  • 1 šķipsniņa sāls
  • 100 g milti
  • 3 olas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ūdeni + sviests + sāls vāra. Sāk vārīties vajag nogriest uguni maziņu tad pieber miltus ātri maisot kamēr atlec no katliņa malām.Noņem nost un adzesē pievieno olas (labi sakūltas) pievienojot kūļ.
  2. Tad liek ar tējkāroti un cep.

Komentāri

Es 2011. gada 18. oktobris 04:33
Nezināju, ka ūdeni mēra gramos ;D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi