Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Helovīna vistiņa ar ķirbi un tomātiem

Helovīna vistiņa ar ķirbi un tomātiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas fileju
  • 300 g ķirbja mīkstuma
  • 2 tomāti
  • 2 sīpoli
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 150 g cieta siera
  • 150 ml skābā krējuma
  • Pipari
  • Sāls
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

65 min.
  1. Sakarsētā eļļā apcep sakapātus sīpolus un gabaliņos sagrieztu vistas fileju. Pēc brīža pievieno gabalos sagrieztus tomātus, visu samaisa, uzkarsē, bet necep. Iemaisa sāli, piparus.
  2. Liek cepamtraukā, virsū kārto kubiņos sagrieztu ķirbi.
  3. Skābajam krējumam pievieno saspiestas ķiploka daiviņas un pārlej ķirbim.
  4. Liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30 minūtes.
  5. Izņem, apkaisa ar sarīvētu sieru un liek cepties vēl uz 10-15 minūtēm. Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Izņem, apkaisa ar sarīvētu sieru  un liek cepties  vēl uz 10...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes
| 8. jūlijs 16:52 8.07 16:52
10 iemesli, kāpēc nemitīgi gribas ēst
Kā to labot?
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas