Helovīna vistiņa ar ķirbi un tomātiem

3 1
Helovīna vistiņa ar ķirbi un tomātiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas filejas
  • 300 g ķirbja mīkstuma
  • 2 tomāti
  • 2 sīpoli
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 150 g cieta siera
  • 150 ml skābā krējuma
  • Pipari
  • Sāls
  • Eļļa

Pagatavošana

65 min.
  1. Sakarsētā eļļā apcep sakapātus sīpolus un gabaliņos sagrieztu vistas fileju. Pēc brīža pievieno gabalos sagrieztus tomātus, visu samaisa, uzkarsē, bet necep. Iemaisa sāli, piparus.
  2. Liek cepamtraukā, virsū kārto kubiņos sagrieztu ķirbi.
  3. Skābajam krējumam pievieno saspiestas ķiploka daiviņas un pārlej ķirbim.
  4. Liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30 minūtes.
  5. Izņem, apkaisa ar sarīvētu sieru un liek cepties vēl uz 10-15 minūtēm. Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Izņem, apkaisa ar sarīvētu sieru  un liek cepties  vēl uz 10...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni