Gabaliņš kūpnātas gaļas(tādas, kur ir gan liesumiņš, gan treknumiņš)
Buljona kubiņš
½sarkanās paprikas
Siers (ideālajā variantā Parmezānas siers)
Eļla cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
1 min.
Izvāra makaronus, vislabāk krāsainos interesantākam ēdiena izskatam.
Sagriež kubiņos kūpināto gaļu,sarkano papriku.Liek uz pannas sakarsētā eļlā cepties izvārītos makaronus, gaļu,papriku un apber visu ar buljona kubiņu.Intensīvi maisot, cep kamēr makaroni kraukšķīgi un paprika ar gaļu ir apcepusies.Īsi pirms noņemt no pannnas,karstajam ēdienam dāsni uzber sarīvētu sieru un kārtīgi visu izmaisa.