Zemnieku saimniecības Kunturi produkcija nopērkama lielveikalā Sky

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Saimniecības “Kunturi” pamatdarbība ir cūkgaļas ražošana ar pilnu ražošanas ciklu no sivēnu audzēšanas līdz svaigas, atdzesētas un sadalītas, kā arī maltas un kūpinātas cūkgaļas realizācijai.

Saimniecības pamatvērtība ir piedāvāt Latvijā audzētu, kvalitatīvu un garšīgu cūkgaļu un tās izstrādājumus! Cūkas saimniecībā baro ar pašu izaudzētiem graudiem, līdz ar to saimniecība piedāvā garantiju piegādātajai gaļai un augstu kvalitāti visos ražošanas posmos.

Cūkgaļas burgers ar bumbieri un sinepju mērci

Foto: publicitātes

“Mūsu mērķis ir paēdis un apmierināts klients, kas tieši savās mājās ir saņēmis Latvijā audzētu, kvalitatīvu un garšīgu cūkgaļu un tās izstrādājumus,” saka “Kunturu” saimnieki. “Paši zemi uzaram, graudus iesējam, paši izaudzējam, sagaidām sivēntiņus, produkciju izvadājam gan pilsētās, gan laukos, ar atbilstošu automašīnu, kas nodrošina nepieciešamo temperatūru pārvadāšanas laikā.”

Cūkgaļas strogonovs ar meža sēnēm

Foto: publicitātes

Zemnieku saimniecība “Kunturi” darbību sāka 1993. gada 3. jūnijā, kad no kolhoza nopirktas sešas sivēnmātes un uzsākta uzņēmējdarbība cūkkopībā. Sākotnēji uzņēmums bija pilnīgs ģimenes uzņēmums ar diviem iesaistītiem darbiniekiem – īpašnieku un viņa sievu. Pašlaik uzņēmumā strādā vairāk nekā 50 darbinieku. Pēdējos gados uzņēmums iegulda līdzekļus saimniecības modernizācijā, vēl vairāk uzlabojot cūku turēšanas apstākļus un atvieglojot darbinieku darbu.

Grilēta cūkgaļas krūtiņa ar citronkartupeļiem

Foto: publicitātes

Lielveikalos SKY atrodams plašs saimniecības “Kunturi” produktu klāsts. Šeit atradīsiet vienmēr svaigu un kvalitatīvu gaļu savām gardākajām maltītēm. Piedāvājumā ir gan šķiņķis bez kaula, karbonāde ar ribu, stilbiņi, kakla karbonādes, fileja, maltā gaļa un vēl un vēl. Atliek vien izdomāt, ko gatavot, un atrast veikala piedāvājumā tam vislabāko gaļu.

Piedāvājam, izmantojot “Kunturi” produktus, 3 gardas receptes sātīgām pusdienām vai vakariņām ģimenes lokā.

Apmaksāta publikācija

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu