Paldies par recepti saimniecībai "Kunturi" un lielveikalam SKY.
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
1.5kgcūkgaļas krūtiņas ar ribiņām
Gaļas marinādei:
2daiviņa/sķiploka
4ēd. k.olīveļļas
1ēd. k.medus
2ēd. k.sojas mērces
1/2citrona sula
-
1.5kgkartupeļu vai svaigu salātu
Kartupeļu marinādei:
Olīveļļa
Sāls
1citrona miziņa
1ēd. k.medus
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
85 min.
Gaļu sagriež porciju gabalos. Marinādes sastāvdaļas sakuļ kopā. Gaļu iemarinē uz 15 minūtēm. Tad uz pannas apcep to no visām pusēm zeltainu.
Pārvieto uz cepamo pannu un pārlej ar marinādi. Liek cepties 45–60 minūtes 200 °C temperatūrā, kamēr gaļa sāk atlekt no kauliem.
Kartupeļus nomizo. Ja tie ir mazi, atstāj veselus, ja vidēji – sagriež olas lieluma gabalos. Kartupeļus liek bļodā, pievieno olīveļļu un sāli un sakrata kopā.
20 minūtes pirms gaļas cepšanas beigām klāt uz pannas pievieno kartupeļus un cep, kamēr gatavi, 5 minūtes pirms visa izņemšanas no krāsns kartupeļiem pārber citrona miziņas un pārlaista ar 1 karoti šķidra medus.