Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Kopā arī virtuvē Personāla vadītājas Līnas Gailumas vienkārši īpašais rOsols

2025. gadā portāls Receptes.lv svin apaļu jubileju – 20 garšīgi gadi kopā ar saviem lasītājiem. Paldies jums par kopā būšanu!

Ne tikai ikdienas darbos, bet arī virtuvē kopā ar Receptes.lv ir lieliskie TVNET GRUPAS kolēģi. Un kas gan varētu būt labāka dāvana kā jauna recepte un gards stāsts. Virtuvē – Līna Gailuma, kas gatavo salātus, kuri iecienīti ļoti daudzās ģimenēs, bet katrā no tām ir sava interpretācija.

Līna ir TVNET GRUPAS personāla vadītāja – visu cilvēku cilvēks. Viņas gardie smiekli un allaž pozitīvais skats piepilda biroja gaiteņus, bet, kad laiks darbam, tad joki malā un enerģija tiek ieguldīta izvirzīto mērķu izpildei. 

Kad Līnai filmēšanas dienā vaicāju, kā viņa gatavo rasolu, saņēmu atbildi, ka nekāda rasola, viņas mājās tas ir rOsols. Un pie tā arī draudzīgi palikām. Pirms Vienkārši īpašā rosola gatavošanas, iepazīsim Līnu caur virtuves prizmu. 

Ēst, jo jābūt paēdušam, vai ēst, lai baudītu?

Noteikti, lai baudītu, bet nedrīkst aizmirst arī par paēšanu.

Kādi trīs produkti vienmēr ir tavā ledusskapī?

Siers, olas un pupiņas (jo tās var ilgi stāvēt).

Ēst gatavošana tev ir...? 

Pamatvajadzība. Kā kaislību es baudu citu gatavoto ēdienu. Pati gatavoju, lai garšīgi, bet citur tiešām ļaujos kaislībām.

Ja tev visu mūžu būtu jāēd viens ēdiens, kas tas būtu un kāpēc?

ROsols. Nezinu, kāpēc, varbūt tāpēc, ka, ar rosolu nekad nevar nošaut greizi.

Tev negaršo...

Viss, kas ir peldējis vai dzīvojis ūdenī.

Vienkārši īpašais rOsols

Vienkārši īpašais rOsols.
Vienkārši īpašais rOsols. Foto: Lauris Galsons /TVNET GRUPA

Sastāvdaļas (6-8 porcijām)

  • 5-6 vārīti kartupeļi
  • 300 g doktordesas
  • 5 vidēja izmēra marinēti gurķi
  • 4 cieti vārītas olas
  • 1 vidējā bundža konservētu zirņu
  • Majonēze
  • Pēc garšas sinepes
  • Pēc garšas sāls un pipari

Pagatavošana

  1. Kubiņos sagriež vārītos kartupeļus.
  2. Tādā pašā izmērā sagriež desu. Pievieno kartupeļiem.
  3. Sagriež arī marinētos gurķus.
  4. Pēdējās griež vārītās olas.
  5. Bļodā pie visiem sagrieztajiem produktiem pieber konservētos zirnīšus.
  6. Liek bļodā majonēzi, sinepes, sāli un piparus.
  7. Visu kārtīgi samaisa, un gatavs!
  8. Lai labi garšo!
Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu