Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Šefpavārs atklāj, ko darīt ar aukstu ūdeni, lai kartupeļu pankūkas īpaši kraukšķīgas

Kartupeļu pankūkas. Ilustratīvs attēls.
Kartupeļu pankūkas. Ilustratīvs attēls. Foto: Mila.LifeReporters/Shutterstock.com

Garšo kartupeļu pankūkas? Vēl vairāk garšo tās kartupeļu pankūkas, kas izteikti kraukšķīgas? Katram saimniekam un saimniecei noteikti ir sava kartupeļu pankūku recepte un gatavošanas knifi. Tādi ir arī šefpavāram Laurim Aleksejevam, garantējot kraukšķīgu rezultātu.

Šefpavārs Lauris Aleksejs raidījumā "Šefu gaidījāt?" dalās ar padomu, kā tikt pie īpaši kraukšķīgām kartupeļu pankūkām. Šefpavārs norāda, ka kraukšķīgākās būs rupji rīvētās pankūkas, bet vēl kraukšķīgākas tās būs tad, ja šos

rupji rīvētos kartupeļus noskalos aukstā ūdenī.

Raksta foto
Foto: Lushchikov Valeriy/Shutterstock.com

Vaicāsi, kā tad kartupeļu pankūkas turēsies kopā, ja visa ciete, kas paveic brīnumus, būs aizskalota izlietnē?  To paveiks citi kartupeļi – sarīvēti uz smalkās rīves, kurus, notecinot lieko šķidrumu, pievieno noskalotajām kartupeļu skaidiņām.

Skaities raidījuma sižetu:

Kartupeļu pankūku receptes iedvesmai:

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu