Garšo kartupeļu pankūkas? Vēl vairāk garšo tās kartupeļu pankūkas, kas izteikti kraukšķīgas? Katram saimniekam un saimniecei noteikti ir sava kartupeļu pankūku recepte un gatavošanas knifi. Tādi ir arī šefpavāram Laurim Aleksejevam, garantējot kraukšķīgu rezultātu.
Šefpavārs atklāj, ko darīt ar aukstu ūdeni, lai kartupeļu pankūkas īpaši kraukšķīgas
Šefpavārs Lauris Aleksejs raidījumā "Šefu gaidījāt?" dalās ar padomu, kā tikt pie īpaši kraukšķīgām kartupeļu pankūkām. Šefpavārs norāda, ka kraukšķīgākās būs rupji rīvētās pankūkas, bet vēl kraukšķīgākas tās būs tad, ja šos
rupji rīvētos kartupeļus noskalos aukstā ūdenī.
Vaicāsi, kā tad kartupeļu pankūkas turēsies kopā, ja visa ciete, kas paveic brīnumus, būs aizskalota izlietnē? To paveiks citi kartupeļi – sarīvēti uz smalkās rīves, kurus, notecinot lieko šķidrumu, pievieno noskalotajām kartupeļu skaidiņām.
Skaities raidījuma sižetu: