Jautājums par to, kā izcept nevainojami sulīgas kotletes ar zeltaini brūnu garoziņu, ir allaž aktuāls. Cik cepēju, tik padomu. Kāds iesaka pierīvēt kartupeli, cits - ieslēpt kotletēs sviesta piciņas, vēl kāds – pirms cepšanas apviļāt tās rīvmaizē. Šoreiz piedāvājam metodi, kura gaļas mīkstināšanai jau izsenis likta lietā gan ķīniešu, gan ebreju virtuvēs.
1. vieta: Vienkāršs un pārbaudīts knifs sulīgām kotletēm
Šī "slepenā" sastāvdaļa ir atrodama teju katrā mājā, un tā ir visparastākā dzeramā soda. Kā skaidro portāla "Shkolazhizni" speciālisti, sodu var likt lietā, ne vien beržot izlietni vai cepot kūkas, bet arī gatavojot kotletes.
Lasi te: