Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Pārdomāti un gardi Jāņi: četras grila receptes un vērtīgi ieteikumi no šefpavāra Nila Ģēveles

Šefpavārs Nils Ģēvele un viņa pagatavotie gardumu iesmiņi Jāņiem

Grilēšana ir kļuvusi tikpat neatņemama Jāņu sastāvdaļa kā saulaini dzeltenais siera ritulis un kauss, kurā puto miestiņš vai gards kvass. Bet grilēšanai nav jābūt kā katru gadu, ar vieniem un tiem pašiem ēdieniem. Svētkus vari padarīt īpašākus, izvēloties mazliet ekskluzīvākus produktus. Ļaujies jaunu garšu izaicinājumam.

Restorāna "Ferma" šefpavārs Nils Ģēvele dalās praktiskos padomos, kā sagatavot dažādus iesmiņus visu viesu gaumei, pievienojot tiem mērces, salsas un eļļas, ko pagatavot brokastīs pēc svētkiem un kas jāņem vērā, lai neveidojas pārtikas pārpalikumi.

Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET lasītākais saturs
Uz augšu