10. vieta: Katastrofa boršča katlā: kļūda, kas var sabojāt zupu
9. vieta: Kāpēc grilējot uz oglēm mēdz bērt sāli?
8. vieta: Cik ilgi jāvāra olas?
7. vieta: Piecas izplatītākās kļūdas, gatavojot kartupeļu biezeni
6. vieta: Indukcijas plīts: lielākie ieguvumi un trūkumi
5. vieta: Knifi, lai mājās karbonāde garšotu tikpat labi kā ceļmalas krodziņā
4. vieta: Liec aiz auss: kad cep kartupeļus pannā, ievēro vienkāršus noteikumus
3. vieta: Špikeris sliņķiem: kā konservēt gurķus ātri un bez liekām klapatām
2. vieta: Pannā ceptu kartupelīšu māksla: kas jāievēro, lai tie izdotos izcili?
1. vieta: Vienkāršs un pārbaudīts knifs sulīgām kotletēm