Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Uz grila dārzeņi un sēnes: 10 krāsainas receptes

Uz grila pagatavoti dažādi dārzeņi.

Grilēšanai piemērota ir ne tikai gaļa, arī dārzeņi – visdažādākie. Tie lieliski garšos gan kā piedevas, gan atsevišķi, kā galvenās zvaigznes. 

Grilējot dārzeņus, atceries par temperatūras mērenību, lai tie neapdegtu.

Pirms ķeries pie dārzeņu un sēņu likšanas uz grila, liec aiz auss:

  • Lai dārzeņi gardi apceptos, nevis uz grila sažūtu, parūpējies, lai katrs dārzeņa gabaliņš ir apziests ar nelielu daudzumu eļļas;
  • Garšvielas ir svarīgas – lai izceltu dārzeņa garšu, pietiek ar sāli, bet noteikti ļaujies eksperimentiem un pievieno arī citas garšvielas un garšaugus;
  • Grilētiem dārzeņiem pasniedzot vari izmantot atsvaidzinošas krējuma/jogurta mērces, blakus uz šķīvja novietot kādu daiviņu citrona vai laima.

Lai labi garšo!

Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET lasītākais saturs
Uz augšu