Kā gudri izmantot pārtikas produktus, kuri nav pirmā svaiguma?

Džeimija Olivera padomi
Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Džeimijs Olivers
Džeimijs Olivers Foto: Publicitātes foto

Bieži augļu grozā aizsēdējies kāds brūns banāns vai maizes plauktā aizmirsta pēdējā baltmaizes šķēle, tādēļ “FOX Life” piedāvā trīs Džeimija Olivera padomus, ko darīt ar produktiem, kurus tā vien gribas izmest atkritumu tvertnē. Nesteidzies - izlasi, kā tos var izmantot ēst gatavošanā.

Laikā, kad lielākā daļa cilvēku visas maltītes gatavo mājās, britu šefpavārs Džeimijs Olivers pievienojas aicinājumam #paliecmājās un rosina cilvēkus būt atbildīgiem un veikalus apmeklēt pēc iespējas retāk. Šajā pandēmijas laikā ir sevišķi svarīgi rūpēties par savu veselību, ēdot sabalansētas un vitamīniem bagātas maltītes. 

Kad iepirkumi ir lielāki, lai tie jāveic retāk, nereti gadās plauktā uz ilgāku laiku aizmirst kādu augli vai maizes šķēli, ko gribas izmest, bet nevajag steigties, dod tiem iespēju!

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu