Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Svarīgi - var būt bīstami!

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izliet pirmo ūdeni ir nepieciešams arī tāpēc, ka pēc visiem noteikumiem vistu, gaļu un zivis pirms gatavošanas nedrīkst mazgāt. Izklausās dīvaini, bet ar gaļas mazgāšanu mēs riskējam ļoti nopietni. Lieta tāda, ka no veikaliem uz virtuvi gaļa bieži nonāk, būdama inficēta ar dažādām baktērijām. Tas ir neizbēgami, un tas nav nekas briesmīgs. Bet, nomazgājot salmonu, listēriju un zarnu zizli, viņi izšļakstās pa visu virtuvi, uzrāpjas pa virsmām. Un sāk augt, inficējot arī citus produktus.

Lasi vēl:

Avots: Krasotka.postimees.ee

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu