Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Gabali ar ādu – pārbaudi katru gabaliņu

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja esi nolēmis pagatavot vistas šķiņķīšus ar gardu, kraukšķīgu ādiņu, meklējot labāko pieejamo produktu, ir svarīgi pārliecināties par ādas daudzumu. Daži veikali iepako gaļas gabalus ar ādu uz leju, bet labākais tomēr ir izvēlēties tos iepakojums, kuros āda ir vērsta uz augšu. Katru reizi, kad esi izvēlejies gatavot kraukšķīgo vistiņu, noteikti pievērs uzmanību tam, lai āda ir pietiekošā daudzumā un kārtīgi nosedz katru gabalu, kas ir iepkajoumā.

Vistas stilbiņi saldā krējuma un sinepju mērcē

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu