Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Krāsai ir nozīme

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Paļaušanās tikai uz derīguma termiņu neļaus izvēlēties labāko. Ir noderīgi novērtēt gaļas krāsu, jo tā tev palīdzēs novērtēt iepakotās gaļas svaigumu. Neatkarīgi no tā, kuru vistas gaļas gabalu esi plānojis iegādāties, izvēlies starp tiem to, kuram ir rozīga, gaļīga nokrāsa. Brīdī, kad vista vairs nav svaiga un sāk bojāties, no rozā toņa tā kļūst blāvi pelēka, tāpēc izvairies no jebkura iepakojuma ar svaigu vistas gaļu, ja redzi kaut vismazāko pelēcīgumu. 

Citrona vista

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu