Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Svarīgs ir pasniegšanas veids pēc gatavošanas

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iespējams, visāķīgākā lieta iegādājoties vistas gaļu ir izlemt – balstīties uz produkta svaru vai uz gabalu daudzumu iepakojumā, jo abi šie varianti vienlaicīgi, ne vienmēr apmierina tavas vajadzības. Tiek uzskatīts, ka labākais veids kā izlemt ir balstīties uz veidu kā gaļa tiks pasniegta pēc gatavošanas.

Ja tu gatavo vistas filejas vai vistas stilbiņus un gabali tiek saglabāti veseli līdz pat gatavošanas procesa beigām un katram ēdājam porcijā ir paredzēts noteikts skaits gabalu, kurus, iespējams, katrs, pie galda sēdošais, sev uz šķīvja uzliek pats – izvēlies iepakojumu, balstoties uz gabalu skaitu tajā. Šādi ne vienmēr svars uz iepakojuma atbildīs svaram, kas norādīts receptē, bet tas nekas. Svara atšķirības noteikti nebūs tik lielas, lai tās ievērojami ietekmētu gatavošanas procesu.

Vistas stilbiņi krējumā ar ķiploku, sinepēm un citronu

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu