1. Kopā sajauc sinepes, saspiestu ķiploku, cukuru, eļļu, sāli, piparus.
2. Sakarsē pannā nedaudz eļļas, apbrūnina vistas stilbiņus, tad liek klāt sinepju maisījumu, karsē minūti, pielej 3/4 glāzes ūdeni. Kad ūdens sāk vārīties, samazini uguni, līdz minimumam un karsē, līdz iztvaikojis ir gandrīz viss šķidrums, ~10 min.
3. Tad lej klāt saldo krējumu un karsē, līdz mērce sāk biezēt.
4. Nomizo dārzeņus. Burkānus sagriež pabiezās ripās, kartupeļus rupjākos gabalos, pieber šķipsniņu sāls un liek vārīties.
5. Kad dārzeņi mīksti, nolej gandrīz visu šķidrumu un saspiež dārzeņus un piemaisa biezpienu ar krējumu. Pasniedz vistu ar biezeni.