Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Lai pankūkas nebūtu taukainas...

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com / Receptes.lv

Labas pankūkas pazīme ir skaisti brūna un kraukšķīga ārējā maliņa, bet mīksta un gaisīga vidusdaļa.

Ja tu sāksi cepšanu ar nepietiekami karstu pannu, tā vietā, lai iegūtu šīs kraukšķīgās maliņas, mīkla sāks uzsūkt no pannas taukvielas un pankūkas kļūs nepatīkami taukainas.

Padoms: ļauj pannai kārtīgi un vienmērīgi uzsilt. Pirms lej mīklu pannā, pārliecinies, ka sviests vai eļļa ir ļoti karsti, bet ne tik ļoti, lai dūmotu. Ja neesi pārliecināts, ka panna ir pietiekami karsta, nebaidies izcept vienu mazu izmēģinājuma pankūciņu.

Gaisīgās rauga pankūkas

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com / Receptes.lv
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu