Rabarberu vai ābolu plātsmaize

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 glāze kefīra
  • 2 glāzes miltu
  • 1 glāze cukura
  • 3 olas
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 ēd. k. vanilīna cukura
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 10 rabarberi vai 4 āboli (pēc izvēles)
  • Kanēlis

Pagatavošana

45 min.
  1. Miltus, cukuru, 2 olas, kefīru, cepamo pulveri un vanilīna cukuru sajauc viendabīgā masā un liek notāvēties.
    Miltus, cukuru, 2 olas, kefīru, cepamo pulveri un vanilīna c...
  2. Tikmēr nomizo un sagriež rabarberus vai ābolus.
    Tikmēr nomizo un sagriež rabarberus vai ābolus.
  3. Atsevišķā trauciņā sajauc atlikušo olu kopā ar skābo krējumu un ēdamkaroti cukura.
    Atsevišķā trauciņā sajauc atlikušo olu kopā ar skābo krējumu...
  4. Mīlku uzlej uz cepešpannas.
    Mīlku uzlej uz cepešpannas.
  5. Pārkaisa ar āboliem vai rabarberiem.
    Pārkaisa ar āboliem vai rabarberiem.
  6. Pārlej ar sakulto olu ar krējumu un cukuru.
  7. Visam pāri pārkaisa kanēli un liek cepties
  8. 230 grādos uz 30 minūtēm.
    230 grādos uz 30 minūtēm.
  9. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Sarmite Kabrina 26. februāris 16:51
Ļoti garda,izskatās arī labi,paldies ,laba recepte .
Jevgenija 2016. gada 3. septembris 13:18
super recepte,gardi sanaca
Kārumnieks 2016. gada 6. jūnijs 18:51
Ļoti garda!!! Mīklai var bērt 1/2 glāzi cukura, bet rabarberus iepriekš iecukurot. Super ātri, viegli un garšīgi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize