Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
94
Jaunākie Vecākie
S
Sarmite Kabrina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garda,izskatās arī labi,paldies ,laba recepte .
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jevgenija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
super recepte,gardi sanaca
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kārumnieks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garda!!! Mīklai var bērt 1/2 glāzi cukura, bet rabarberus iepriekš iecukurot. Super ātri, viegli un garšīgi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sisi
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Par slapju, varēja ar karoti ēst.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mr.RainerZ (again) UK
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Omg super cake my mum makes all the time when i wish
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Garais
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lūdzu sakiet cik ir 1 glāze kas tā par mervienību????
Sekojot proporcijām man no mīklas nekā tur nav,uz cepešpanas nav ko uzlikt un kā no 2 edamkarotēm un 1 olas jums sanāca tik daudz mīklas???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Evelīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte vnk superīga sanāca ļoti garda un viss izdevās. Cepu 200grādos uz 20 min nekas nepiedega un ātri pazuda no šķīvja:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
dzērvenīte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man arī piedega :( Liku uz 200°C un jau pēc 20min bija nedaudz piedegusi :( Tagad draudzenēm būs apdegusi plācmaize jādod :(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sigita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca garda,es tik pieliku gramus 100vairāk miltu,un pēc min 10 vēl uzlaboju ar drumstalām
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Evita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ljoti ljoti garshiiga un atra platsmaiziite!!!
es esmu vacijaa un taa ir muusu iecienitaka platsmaite:)
Mans viirs irt vacietis und vinjsh pat cep man platsmaizi!!
Ljoti laba recepte!! Paldies par to!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Evita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garda, paldies :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Karīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti! Sanāca ļoti garšīgi, viegli un ātri! Tā kā mājās izrādījās tikai 2 āboli, tad pievienoju klāt vēl 2 banānus. Viss pārējais tā kā receptē. Cepu 200 grādos līdz kamēr palika brūns, un tas, šķiet bija jau pēc kādām min.20. Pirmo reizi ir tā, ka dažu stundu laikā 3 cilvēki izēda visu lielo paplāti, parasti tomēr vēl paliek nākošai dienai ;).. Super! Novērtēju uz 5!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Labais.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca ļoti garšīgi, liku sastāvdaļas uz aci, kanēlīti piemetu klāt mīklai, un cepamā pulvera vietā izmantoju dzeramo sodu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīgi!Kā no kafejnīcas!!! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ar ko var aizstat kefiru ja cep platsmaizi? Man kefirs nav pieejams! Nedzivoju Latvija
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Miljuminjhs:*:*:*
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Esmu jau taisījusi šo rabarberu kūku. Man vinja sanāca ļoti garšīga :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Krista
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
diemzel tagad taisu so kuku un visu izdariju ka vajaga
bet vel cepu kuku un jau vairak ka stunda pagajusi un izsktas ka mikla bus cieta nezinu bet garsigi izsktas bet vai izcepsies un nebus jela
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Evita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ljoti laba platzmaizite:))) ta ir musu iecienita,visiem ljoti garsho:) to cepu ljoti biezhi:) miljs paldies par forsho recepti:))) ar miiljiem sveicieniem Evita aus Nürnberg:))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Evita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ljoti laba platzmaizite:))) ta ir musu iecienita,visiem ljoti garsho:) to cepu ljoti biezhi:) miljs paldies par forsho recepti:))) ar miiljiem sveicieniem Evita aus Nürnberg:))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par varen gardu receptīti! :) Sanāca ļoti labi, īstenībā, pat negaidīju tādu rezultātu! Cepu 200 grādos un krējumu lēju 10 min pirms gatavības.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik ilgi ir jānostāvas mīklai pirms cepšanas? Un kāpēc tas ir nepieciešams?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laima
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīga sanāca : ) Cepu 210 grādos un paplāti iesmērēju ar sviestu un tad ar miltiem un sanāca ideāla. Likās ka pat varēja cept 25 minūtes ne 20 lai kraukšķīgāka. Lieliska recepte! Cepšu vēl!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nejauši pieliku 2 glāzes kefīra un sanāca daudz labāk kā nākamreiz ar 1 glāzi kefīra :) nebija tik sausa.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kas būs ja nelikšu kefīru?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garda, tikai jācep 200 ' ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Ladysany
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sodien pameeginaaju! Fantastiski gardi sanaaca! Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Y
Yasmine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Laba recete,sanaca diezgan labi,cepu 200 gados un tad jau malas diezgan tumsas sanaca.Un jaliek vairak cukura jo jutams tas rabarberu skabums.Paldies.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Evita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par forsho recepti.Tagat platsmaiziti cepu ljoti biezhi un visiem ljoti garsho.Ko es ve daru es parkaisu ar drumstalinjam nu vienkarshi super garsiga!!!!:)))))
V
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sanaca tiri taa neko..Paldies par recepti
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Samanta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man ari nesanaca ka vajag,man ta mikla neuzputas,tada plakana sanaca
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Diana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man sadega pie 230 bet bija garda tomeer :) otro reizi cepu pie 200 sanaaca diezgan mitra un iekshaa nedaudz nesacepta, bet joprojaam garshiigi. Kas nav taa kaa vajag nevaru saprast
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Arturs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ideala recepte.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīgi, bet arī cepu 200grādos, kā jau kuram tā cepeškrāsns.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Ance
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tikai, ja cep ar rabarberiem, vajag vairāk cukura.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
biruta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
pietiek ar 25min,lai uzpushas un ir miiksta.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sigita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es taapat kaa Kristiine, veel pa virsu uzbeeru drumstalas, ko gandriiz vienmeer daru uz visaam plaatsmaizeem un meeli vienkaarshi var noriit!

Pameegjiniet rudenii shito pashu recepti ar melleneem vai mezja ogaam un pa virsu veel drumstalas! Vienkaarshi Dievishkjiigi! Pavasarim sava, vasarai sava un rudenim sava plaatsmaize! ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
:
:)))
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cepu ar rabarberiem.. manuprat 10 ir daudz par daudz, jo apaksha piedega pie papiira, bet augsha sanaaca jeela :)) nosaucu par "Latviju" :))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Betija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Var vēl taisīt dubulto virsiņu! Paciņu sviesta un nedaudz miltus,sadrupina...tad kaisa virsū!.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es sajaucu rabarberus ar aveneem. Iesaku noteikti visiem pamēģināt, garža mainās, ir mazliet skābāka vietās kur avenes sajaucas ar rabarberiem. ļoti labi iet kopā! Es jau vairākas reizes izmantoju šo pašu recepto, bet arī cepu mazākos grādos (200)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viss OK. Bet vēl jaukāk sanāk, ja kefīra vietā ņem skābo krējumu! Jā, un tās drumstalas!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rainers Greidāns
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Normāla kuka. Diemžēl man pa saldu, bet iesaku :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Nela
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ātri un vienkārši :) Ļoti garda, pieliku vēl vienu banānu kopā ar āboliem :) Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garšīga plātsmaize sanāca. Liels PALDIES :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elize
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es vēlētos izmēģināt šo recepti ,bet es dzīvoju Dānijā un te viņiem nav kefīrs. Ja es kefīru nepievienoju ,vai tas var kaut ko ļoti izmainīt?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Evita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pasakaina plātzmaize. visi slavē un prasa recepti :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mmm - vnk ģeniāla recepte! Supervienkārša un ātra + supergarda! 1.x cepu ābolu plātsmaizi un sanāca vnk lieliski!! Pat puisis teica, ka šī viņam ļoti patīkot, jo neesot sausa! Ideāli. Paldies! ^^
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mammucis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
gardum un berniem garso viram namma un man ari garsoja
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ljooooti labi sanaca, ideala :)

Tikai to pa virsu lejamo maisijumu uztaisiju nedaudz vairak, lai butu suligak.Cepu ari 30minutes 200grados, ka komentaros bija teikts un tiesi laika gatava :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
ginta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ljoti garshigi, paldies
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
patīk gatavot
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca ļoti garšīga:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Ginta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Taisīju ar rabarberiem sanāca tāda (kā meita teica) skāba kūka.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lirella
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es izmantoju kefīru ar ogu piedevām - mīkla sanāca vnk dievīga.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
bubuu
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man gan nesanāca!!!! taisīju ar rabarberiem, sanāca pārāk skāba, plāna un jūk arā, iztērēts laiks un izejvielas! :(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Ž
Žanete
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pagatavoju tādu plātsmaizi tikai ar rabarberiem, sanāca ļoti garšīga, lai sanāktu nedaudz saldāka, tad nepieciešams vairāk cukuru pievienot, jo rabarberi skābi ir!
Un uz 200 grādiem sanāca ideāli- tieši tādu kā vajaga-brūnsganu.
Ļoti ātri pagatavojama un viegla recepte!
Paldies liels- Dacei Boktai.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lāse..
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tūlīt cepšu!! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti laba sanāca
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Ņ
ŅaMMī* :D
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jā sanāca ļoti garšīgi! Paldies par recepti :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik rabarberu jāliek gramu izteiksmē? Man ir dikti lieli, izskatās, ka ar 4 jāpietiek :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
santa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti laba tecepte,garsigi sanak,???Naaamigiii!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Solveiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti!Loti garda, maniem majiniekiem loti garsoja!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Evija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīgi, jāsaka arī ļoti labi izskatās! Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu super garsigi sanaca!Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
matīss
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es vel klāt pieliku mandarīnus ļoti garšīga pameiģiniet arī
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca tāda pasausa, nākošreiz likšu pa virsu 2 x vairāk krējuma.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
madara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ir ļoti garšīgi ja ābolus sarīvē ar skaidu rīvi iznāk sulīgāk. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Betija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garda iznaaca!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
buce
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
bet man mīkla sanāca tāda kā pankūku mīkla- stingra ne šķidra varbūt tur tā vaina.
Vērtējums