Komentāri
95
Jaunākie
Vecākie
BRIESMĪGA RECEPTE ,nemaz nemēģiniet taisīt pēc šīs receptes. Nav nekas normāli aprakstīts, gramatiskas kļūdas un vispār bezgaršīga un pielipa pie cepešpannas. Jēga no receptes, ja nav viss aprakstīts?
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garda,izskatās arī labi,paldies ,laba recepte .
Vērtējums
Atbildēt
super recepte,gardi sanaca
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garda!!! Mīklai var bērt 1/2 glāzi cukura, bet rabarberus iepriekš iecukurot. Super ātri, viegli un garšīgi!
Vērtējums
Atbildēt
Par slapju, varēja ar karoti ēst.
Vērtējums
Atbildēt
Omg super cake my mum makes all the time when i wish
Vērtējums
Atbildēt
Lūdzu sakiet cik ir 1 glāze kas tā par mervienību????
Sekojot proporcijām man no mīklas nekā tur nav,uz cepešpanas nav ko uzlikt un kā no 2 edamkarotēm un 1 olas jums sanāca tik daudz mīklas???
Sekojot proporcijām man no mīklas nekā tur nav,uz cepešpanas nav ko uzlikt un kā no 2 edamkarotēm un 1 olas jums sanāca tik daudz mīklas???
Vērtējums
Atbildēt
Recepte vnk superīga sanāca ļoti garda un viss izdevās. Cepu 200grādos uz 20 min nekas nepiedega un ātri pazuda no šķīvja:)
Vērtējums
Atbildēt
Man arī piedega :( Liku uz 200°C un jau pēc 20min bija nedaudz piedegusi :( Tagad draudzenēm būs apdegusi plācmaize jādod :(
Vērtējums
Atbildēt
Sanāca garda,es tik pieliku gramus 100vairāk miltu,un pēc min 10 vēl uzlaboju ar drumstalām
Vērtējums
Atbildēt
Ljoti ljoti garshiiga un atra platsmaiziite!!!
es esmu vacijaa un taa ir muusu iecienitaka platsmaite:)
Mans viirs irt vacietis und vinjsh pat cep man platsmaizi!!
Ljoti laba recepte!! Paldies par to!!!!
es esmu vacijaa un taa ir muusu iecienitaka platsmaite:)
Mans viirs irt vacietis und vinjsh pat cep man platsmaizi!!
Ljoti laba recepte!! Paldies par to!!!!
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garda, paldies :)
Vērtējums
Atbildēt
Paldies par recepti! Sanāca ļoti garšīgi, viegli un ātri! Tā kā mājās izrādījās tikai 2 āboli, tad pievienoju klāt vēl 2 banānus. Viss pārējais tā kā receptē. Cepu 200 grādos līdz kamēr palika brūns, un tas, šķiet bija jau pēc kādām min.20. Pirmo reizi ir tā, ka dažu stundu laikā 3 cilvēki izēda visu lielo paplāti, parasti tomēr vēl paliek nākošai dienai ;).. Super! Novērtēju uz 5!
Vērtējums
Atbildēt
Labais.
Vērtējums
Atbildēt
Sanāca ļoti garšīgi, liku sastāvdaļas uz aci, kanēlīti piemetu klāt mīklai, un cepamā pulvera vietā izmantoju dzeramo sodu.
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garšīgi!Kā no kafejnīcas!!! :)
Vērtējums
Atbildēt
Ar ko var aizstat kefiru ja cep platsmaizi? Man kefirs nav pieejams! Nedzivoju Latvija
Vērtējums
Atbildēt
Esmu jau taisījusi šo rabarberu kūku. Man vinja sanāca ļoti garšīga :)
Vērtējums
Atbildēt
diemzel tagad taisu so kuku un visu izdariju ka vajaga
bet vel cepu kuku un jau vairak ka stunda pagajusi un izsktas ka mikla bus cieta nezinu bet garsigi izsktas bet vai izcepsies un nebus jela
bet vel cepu kuku un jau vairak ka stunda pagajusi un izsktas ka mikla bus cieta nezinu bet garsigi izsktas bet vai izcepsies un nebus jela
Vērtējums
Atbildēt
Ljoti laba platzmaizite:))) ta ir musu iecienita,visiem ljoti garsho:) to cepu ljoti biezhi:) miljs paldies par forsho recepti:))) ar miiljiem sveicieniem Evita aus Nürnberg:))
Vērtējums
Atbildēt
Ljoti laba platzmaizite:))) ta ir musu iecienita,visiem ljoti garsho:) to cepu ljoti biezhi:) miljs paldies par forsho recepti:))) ar miiljiem sveicieniem Evita aus Nürnberg:))
Vērtējums
Atbildēt
Paldies par varen gardu receptīti! :) Sanāca ļoti labi, īstenībā, pat negaidīju tādu rezultātu! Cepu 200 grādos un krējumu lēju 10 min pirms gatavības.
Vērtējums
Atbildēt
Cik ilgi ir jānostāvas mīklai pirms cepšanas? Un kāpēc tas ir nepieciešams?
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garšīga sanāca : ) Cepu 210 grādos un paplāti iesmērēju ar sviestu un tad ar miltiem un sanāca ideāla. Likās ka pat varēja cept 25 minūtes ne 20 lai kraukšķīgāka. Lieliska recepte! Cepšu vēl!
Vērtējums
Atbildēt
Nejauši pieliku 2 glāzes kefīra un sanāca daudz labāk kā nākamreiz ar 1 glāzi kefīra :) nebija tik sausa.
Vērtējums
Atbildēt
kas būs ja nelikšu kefīru?
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garda, tikai jācep 200 ' ;)
Vērtējums
Atbildēt
Sodien pameeginaaju! Fantastiski gardi sanaaca! Paldies!
Vērtējums
Atbildēt
Laba recete,sanaca diezgan labi,cepu 200 gados un tad jau malas diezgan tumsas sanaca.Un jaliek vairak cukura jo jutams tas rabarberu skabums.Paldies.
Vērtējums
Atbildēt
Paldies par forsho recepti.Tagat platsmaiziti cepu ljoti biezhi un visiem ljoti garsho.Ko es ve daru es parkaisu ar drumstalinjam nu vienkarshi super garsiga!!!!:)))))
V
V
Vērtējums
Atbildēt
sanaca tiri taa neko..Paldies par recepti
Vērtējums
Atbildēt
man ari nesanaca ka vajag,man ta mikla neuzputas,tada plakana sanaca
Vērtējums
Atbildēt
Man sadega pie 230 bet bija garda tomeer :) otro reizi cepu pie 200 sanaaca diezgan mitra un iekshaa nedaudz nesacepta, bet joprojaam garshiigi. Kas nav taa kaa vajag nevaru saprast
Vērtējums
Atbildēt
ideala recepte.
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garšīgi, bet arī cepu 200grādos, kā jau kuram tā cepeškrāsns.
Vērtējums
Atbildēt
Tikai, ja cep ar rabarberiem, vajag vairāk cukura.
Vērtējums
Atbildēt
pietiek ar 25min,lai uzpushas un ir miiksta.
Vērtējums
Atbildēt
Es taapat kaa Kristiine, veel pa virsu uzbeeru drumstalas, ko gandriiz vienmeer daru uz visaam plaatsmaizeem un meeli vienkaarshi var noriit!
Pameegjiniet rudenii shito pashu recepti ar melleneem vai mezja ogaam un pa virsu veel drumstalas! Vienkaarshi Dievishkjiigi! Pavasarim sava, vasarai sava un rudenim sava plaatsmaize! ;)
Pameegjiniet rudenii shito pashu recepti ar melleneem vai mezja ogaam un pa virsu veel drumstalas! Vienkaarshi Dievishkjiigi! Pavasarim sava, vasarai sava un rudenim sava plaatsmaize! ;)
Vērtējums
Atbildēt
cepu ar rabarberiem.. manuprat 10 ir daudz par daudz, jo apaksha piedega pie papiira, bet augsha sanaaca jeela :)) nosaucu par "Latviju" :))
Vērtējums
Atbildēt
Var vēl taisīt dubulto virsiņu! Paciņu sviesta un nedaudz miltus,sadrupina...tad kaisa virsū!.
Vērtējums
Atbildēt
Es sajaucu rabarberus ar aveneem. Iesaku noteikti visiem pamēģināt, garža mainās, ir mazliet skābāka vietās kur avenes sajaucas ar rabarberiem. ļoti labi iet kopā! Es jau vairākas reizes izmantoju šo pašu recepto, bet arī cepu mazākos grādos (200)
Vērtējums
Atbildēt
Viss OK. Bet vēl jaukāk sanāk, ja kefīra vietā ņem skābo krējumu! Jā, un tās drumstalas!!!
Vērtējums
Atbildēt
Normāla kuka. Diemžēl man pa saldu, bet iesaku :)
Vērtējums
Atbildēt
Ātri un vienkārši :) Ļoti garda, pieliku vēl vienu banānu kopā ar āboliem :) Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt
Loti garšīga plātsmaize sanāca. Liels PALDIES :)
Vērtējums
Atbildēt
Es vēlētos izmēģināt šo recepti ,bet es dzīvoju Dānijā un te viņiem nav kefīrs. Ja es kefīru nepievienoju ,vai tas var kaut ko ļoti izmainīt?
Vērtējums
Atbildēt
Pasakaina plātzmaize. visi slavē un prasa recepti :)
Vērtējums
Atbildēt
Mmm - vnk ģeniāla recepte! Supervienkārša un ātra + supergarda! 1.x cepu ābolu plātsmaizi un sanāca vnk lieliski!! Pat puisis teica, ka šī viņam ļoti patīkot, jo neesot sausa! Ideāli. Paldies! ^^
Vērtējums
Atbildēt
gardum un berniem garso viram namma un man ari garsoja
Vērtējums
Atbildēt
Ljooooti labi sanaca, ideala :)
Tikai to pa virsu lejamo maisijumu uztaisiju nedaudz vairak, lai butu suligak.Cepu ari 30minutes 200grados, ka komentaros bija teikts un tiesi laika gatava :)
Tikai to pa virsu lejamo maisijumu uztaisiju nedaudz vairak, lai butu suligak.Cepu ari 30minutes 200grados, ka komentaros bija teikts un tiesi laika gatava :)
Vērtējums
Atbildēt
ljoti garshigi, paldies
Vērtējums
Atbildēt
Sanāca ļoti garšīga:)
Vērtējums
Atbildēt
Taisīju ar rabarberiem sanāca tāda (kā meita teica) skāba kūka.
Vērtējums
Atbildēt
Es izmantoju kefīru ar ogu piedevām - mīkla sanāca vnk dievīga.
Vērtējums
Atbildēt
Man gan nesanāca!!!! taisīju ar rabarberiem, sanāca pārāk skāba, plāna un jūk arā, iztērēts laiks un izejvielas! :(
Vērtējums
Atbildēt
Pagatavoju tādu plātsmaizi tikai ar rabarberiem, sanāca ļoti garšīga, lai sanāktu nedaudz saldāka, tad nepieciešams vairāk cukuru pievienot, jo rabarberi skābi ir!
Un uz 200 grādiem sanāca ideāli- tieši tādu kā vajaga-brūnsganu.
Ļoti ātri pagatavojama un viegla recepte!
Paldies liels- Dacei Boktai.
Un uz 200 grādiem sanāca ideāli- tieši tādu kā vajaga-brūnsganu.
Ļoti ātri pagatavojama un viegla recepte!
Paldies liels- Dacei Boktai.
Vērtējums
Atbildēt
tūlīt cepšu!! :)
Vērtējums
Atbildēt
ļoti laba sanāca
Vērtējums
Atbildēt
Jā sanāca ļoti garšīgi! Paldies par recepti :D
Vērtējums
Atbildēt
Cik rabarberu jāliek gramu izteiksmē? Man ir dikti lieli, izskatās, ka ar 4 jāpietiek :)
Vērtējums
Atbildēt
Loti laba tecepte,garsigi sanak,???Naaamigiii!!
Vērtējums
Atbildēt
Paldies par recepti!Loti garda, maniem majiniekiem loti garsoja!
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garšīgi, jāsaka arī ļoti labi izskatās! Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt
Nu super garsigi sanaca!Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt
es vel klāt pieliku mandarīnus ļoti garšīga pameiģiniet arī
Vērtējums
Atbildēt
Sanāca tāda pasausa, nākošreiz likšu pa virsu 2 x vairāk krējuma.
Vērtējums
Atbildēt
Ir ļoti garšīgi ja ābolus sarīvē ar skaidu rīvi iznāk sulīgāk. :)
Vērtējums
Atbildēt