Spageti ungāru gaumē

Sastāvdaļas

  • 400 g spageti
  • 200 g gaļas (fileja)
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploku daiviņa
  • 1 ēd.k. eļļas
  • 1 ēd.k. sasmalcinātas paprikas
  • ½ gl. sarkanvīna
  • ½ gl. buljona
  • ½ citrona
  • ½ gl. krējuma
  • Pētersīļi

Pagatavošana

30 min.
  1. Spageti vāra sālsūdenī. Kad gatavi, tos nokāš.
  2. Sakarsētā eļļā apcep sīpolu un gabaliņos sagrieztu gaļu, iemaisa saspiestu ķiploku.
  3. Tad pievieno buljonu, sāli, papriku un 10 minūtes sautē.
  4. Pēc tam iemaisa vīnu, krējumu un pēc garšas citronu sulu.
  5. Gatavo mērci pārlej spageti.
  6. Pasniedzot pārber ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.
  7. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi