Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Spageti ungāru gaumē

Spageti ungāru gaumē

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g spageti
  • 200 g gaļas (fileja)
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploku daiviņa
  • 1 ēd.k. eļļas
  • 1 ēd.k. sasmalcinātas paprikas
  • ½ gl. sarkanvīna
  • ½ gl. buljona
  • ½ citrona
  • ½ gl. krējuma
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Spageti vāra sālsūdenī. Kad gatavi, tos nokāš.
  2. Sakarsētā eļļā apcep sīpolu un gabaliņos sagrieztu gaļu, iemaisa saspiestu ķiploku.
  3. Tad pievieno buljonu, sāli, papriku un 10 minūtes sautē.
  4. Pēc tam iemaisa vīnu, krējumu un pēc garšas citronu sulu.
  5. Gatavo mērci pārlej spageti.
  6. Pasniedzot pārber ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.
  7. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas