Paprika ungāru gaumē

Sastāvdaļas

  • 2 sīpoli
  • 4 paprikas sarkanās
  • 1 baklažāns
  • 2 āboli
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 3 vidējā lielumā sīpoli
  • 200 g rozīņu bez kauliņiem
  • 75 g grauzdēta cukura
  • 1 ēd.k. karija
  • 3 asie sarkanie pipari
  • 0.5 l vīnetiķa
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagrieztus sīpolus ar nedaudz etiķa sautē uz lēnas uguns 5 minūtes.
  2. Iztīrītās paprikas sagriež salmiņos, bet ābolus un baklažānu apmēram 1 cm lielos kubiņos, ķiploku sasmalcina.
  3. Atlikušajām etiķim pievieno cukuru, asos piparus, rozīnes, garšvielas un sautētus sīpolus un liek uz uguns.
  4. Kad marināde sāk virt, iemet tajā papriku, ābolus un baklažānus, ķilpokus.
  5. Uz lēnas uguns apmaisot sautē traukā bez vāka 30-40 minūtes kamēr šķidrums iztvaiko.
  6. Karstu pilda traukā un aizvāko.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi