Sākums > Receptes > Konservējumi

Paprika ungāru gaumē

2006. gada 27. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Sagrieztus sīpolus ar nedaudz etiķa sautē uz lēnas uguns 5 minūtes.
2. Iztīrītās paprikas sagriež salmiņos, bet ābolus un baklažānu apmēram 1 cm lielos kubiņos, ķiploku sasmalcina.
3. Atlikušajām etiķim pievieno cukuru, asos piparus, rozīnes, garšvielas un sautētus sīpolus un liek uz uguns.
4. Kad marināde sāk virt, iemet tajā papriku, ābolus un baklažānus, ķilpokus.
5. Uz lēnas uguns apmaisot sautē traukā bez vāka 30-40 minūtes kamēr šķidrums iztvaiko.
6. Karstu pilda traukā un aizvāko.
Uz augšu