Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Rabarberu vai ābolu plātsmaize

2006. gada 29. maijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
45 min
1. Miltus, cukuru, 2 olas, kefīru, cepamo pulveri un vanilīna cukuru sajauc viendabīgā masā un liek notāvēties.
Foto: Receptes.lv
2. Tikmēr nomizo un sagriež rabarberus vai ābolus.
Foto: Receptes.lv
3. Atsevišķā trauciņā sajauc atlikušo olu kopā ar skābo krējumu un ēdamkaroti cukura.
Foto: Receptes.lv
4. Mīlku uzlej uz cepešpannas.
Foto: Receptes.lv
5. Pārkaisa ar āboliem vai rabarberiem.
Foto: Receptes.lv
6. Pārlej ar sakulto olu ar krējumu un cukuru.
7. Visam pāri pārkaisa kanēli un liek cepties
8. 230 grādos uz 30 minūtēm.
Foto: Receptes.lv
9. Lai labi garšo!
Uz augšu