Salāti "cornetti e fungi"

Sastāvdaļas

  • 180 g pākšu pupiņu
  • 100 g baraviku
  • 100 g salātu lapu
  • 0.025 ml brendija
  • Olīveļļa
  • Ķiploksāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Zaļās pākšu pupiņas (svaigas vai saldētas) novāra 5-7 minūtes.
  2. Baravikas sagriež gabalos un apcep olīveļļā.
  3. Uz šķīvja uzliek salātu lapas.
  4. Cepot baravikas, pannā pievieno novārītas zaļās pupiņas. Pievieno arī ķiploku, sāli un piparus pēc garšas.
  5. Pielej brendiju un turpina cept vēl 3-4 minūtes.
  6. Pagatavotos salātus novieto uz salātu lapām.
  7. *Pēc izvēles var pievienot arī pētersīļus.
  8. Lai labi garšo!

Komentāri

Dana 2010. gada 6. septembris 21:14
Ļoti garšīgi! Iesaku Ledus salātus, parastie nav tik piemēroti. Un Brendija vieta Balsamiko mērci!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi