Viens, divi- gatavsi

Sastāvdaļas

  • Vistas filejas gabaliņi marinādē, augu eļļa, rīsi vai kartupeļi. Ķekavas vistas filejas gabaliņi marinādē — tā ir nelielās sloksnītēs sagriezta vistas fileja maigā majonēzes marinādē

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzsildiet pannu, uzlejiet nedaudz eļļas, uzlieciet filejas gabaliņus uz pannas. Cepiet, kamēr tie kļūst zeltaini brūni. Uzlieciet filejas gabaliņus uz šķīvja un pārkaisiet ar zaļumiem. Pasniedziet ar rīsiem vai kartupeļiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi