Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Viens, divi- gatavsi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vistas filejas gabaliņi marinādē, augu eļļa, rīsi vai kartupeļi. Ķekavas vistas filejas gabaliņi marinādē — tā ir nelielās sloksnītēs sagriezta vistas fileja maigā majonēzes marinādē
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzsildiet pannu, uzlejiet nedaudz eļļas, uzlieciet filejas gabaliņus uz pannas. Cepiet, kamēr tie kļūst zeltaini brūni. Uzlieciet filejas gabaliņus uz šķīvja un pārkaisiet ar zaļumiem. Pasniedziet ar rīsiem vai kartupeļiem
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas