Siera vafelesi

Sastāvdaļas

  • 5 ēd. k. saldā krējuma
  • 2 olu dzeltenumi
  • 125 g sviesta
  • 1 /8l piena
  • 1 šķipsniņa cukura
  • 75 g edamera
  • 200 g miltu
  • 1 ēd.k. eļļas
  • 1 sīpols
  • Melnie pipari
  • Sāls
  • 75 g Edamera - apkaisīšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas dzeltenumu un sviestu saputo, pielej saldo krējumu un pienu un izmaisa, pieber sāli, piparus un cukuru. Sarīvē sieru un sajauc ar saputoto masu, pievieno smalki sarīvētus sīpolus, tikai tad pieber miltus un visu samīca viendabīgā mīklā. 30 minūtes ļauj pastāvēt. Mīklu pa porcijām ielej iepriekš sakarsētā un ar eļļu ieziestā vafeļu pannā, un katru vafeli cep 4-5 minūtes, līdz tā gatava, liek iepriekš sasildītā traukā. Vafeles pasniedz karstas, pārkaisītas ar sarīvētu vai saēvelētu Edamas sieru, lai katrs varētu panašķēties pēc sirds patikas. Klāt pasniedz bļodu ar dažādiem salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi