Melleņu mafini

Melleņu mafini
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 150 g cukura
  • 3 tējk. cepamā pulvera
  • 1/2 tējk. sāls
  • 225 ml piena
  • 75 g izkausēta sviesta
  • 1 sakulta ola
  • 50 g melleņu (svaigu vai saldētu)

Pagatavošana

40 min.
  1. Ietauko mafinu veidnītes ar 90 ml tilpumu un uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
  2. Bļodā iesijā miltus, cukuru, cepamo pulveri un sāli.
  3. Ar dakšiņu citā bļodā sakuļ pienu, sviestu un olu.
  4. Miltu maisījuma viducī iespiež iedobi un šim maisījumam pievieno piena maisījumu un mellenes.
  5. Ar dakšiņu ātri samaisa, līdz sausās sastāvdaļas kļust miklas. Neputo. Mīklai jābūt gabalainai.
  6. Katrā veidnītē ieliek pilnu karoti mīklas. Veidnītēm jābūt piepildītām mazliet vairāk kā līdz pusei.
  7. Cep cepeškrāsnī 20-25 minūtes zeltaini brūnus. Liek galdā siltus vai aukstus.

    Lai labi garšo!
    Cep cepeškrāsnī 20-25 minūtes zeltaini brūnus. Liek galdā si...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Santa 2014. gada 17. februāris 12:39
Krietni jut cepama pulvera garshu :(
kikis 2012. gada 14. oktobris 13:28
GARŠĪGĀKUS melleņu mafinus nebiju ēdusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amīts 2012. gada 17. jūlijs 16:09
bija ļoti garšīgi!!!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize