Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Melleņu mafini

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 150 g cukura
  • 3 tējk. cepamā pulvera
  • 1/2 tējk. sāls
  • 225 ml piena
  • 75 g izkausēta sviesta
  • 1 sakulta ola
  • 50 g melleņu (svaigu vai saldētu)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ietauko mafinu veidnītes ar 90 ml tilpumu un uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
  2. Bļodā iesijā miltus, cukuru, cepamo pulveri un sāli.
  3. Ar dakšiņu citā bļodā sakuļ pienu, sviestu un olu.
  4. Miltu maisījuma viducī iespiež iedobi un šim maisījumam pievieno piena maisījumu un mellenes.
  5. Ar dakšiņu ātri samaisa, līdz sausās sastāvdaļas kļust miklas. Neputo. Mīklai jābūt gabalainai.
  6. Katrā veidnītē ieliek pilnu karoti mīklas. Veidnītēm jābūt piepildītām mazliet vairāk kā līdz pusei.
  7. Cep cepeškrāsnī 20-25 minūtes zeltaini brūnus. Liek galdā siltus vai aukstus.

    Lai labi garšo!
    Cep cepeškrāsnī 20-25 minūtes zeltaini brūnus. Liek galdā si...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas