Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolu pīrāgs ar vaniļas saldējumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g ābolu
  • 10 g sviesta
  • 100 g cukura
  • 100 g saldējuma
  • 200 g kārtainās mīklas (bezrauga, plāksnītes)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo, sagriež četrās daļās, izņem serdi.
  2. Izkausē sviestu, pievieno cukuru un kausē, kamēr tas gaiši brūns.
  3. Virsū kārto ābolu šķēlītes un pāri pārklāj izveltnētu kārtaino mīklu.
  4. Izveltnētās mīklas diametram jābūt lielākam par panniņas diametru, jo mīkla cepot saraujas.
  5. Sagatavotu pīrāgu liek sakarsētā cepeškrāsnī un 15 minūtes cep 215 grādu temperatūrā.
  6. Kad ābolu pīrāgs gatavs, to liek uz šķīvja ar mīklu uz leju.
  7. Pasniedz ar saldējuma bumbām.
Receptes.lv Iesaka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas