Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Saldskābā vista ar čili

2005. gada 23. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Sāls no sojas mērces, salds no medus, skābenums no ananasa, pikantums no čili. Sastāvdaļu daudzumu variē, atkarībā no tā, kuru garšu vēlies vairāk akcentēt.
Pagatavošana
40 min
1. Vistu sagriež gabaliņos, liek sakarsētās taukvielās cepties.
2. Pa to laiku čili piparu atbrīno no sēkliņām un sagriež ripiņās.
3. Kad vista viegli apcepusies, pievieno ananasa gabaliņus (ielej arī nedaudz sulu), čili piparu, visu mazliet apcep.
4. Pārlej ar sojas mērci, lai iegūtu gaiši brūnu toni un iemaisa medu (viss pēc garšas - gribas sāļāku, tad soju, saldāku, tad medu, ja vajag izlīdzināt garšas, var pieliet ananasu konservu sulu).
Visu uzkarsē un gatavs.
Pasniedz ar rīsiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu