Saldskābā vista ar čili

Saldskābā vista ar čili
Foto: Depositphotos.com
Sāls no sojas mērces, salds no medus, skābenums no ananasa, pikantums no čili. Sastāvdaļu daudzumu variē, atkarībā no tā, kuru garšu vēlies vairāk akcentēt.

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas filejas
  • 300 g konservētu ananasa gabaliņu
  • 1 čili pipars
  • Sojas mērce
  • Medus
  • Eļļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistu sagriež gabaliņos, liek sakarsētās taukvielās cepties.
  2. Pa to laiku čili piparu atbrīno no sēkliņām un sagriež ripiņās.
  3. Kad vista viegli apcepusies, pievieno ananasa gabaliņus (ielej arī nedaudz sulu), čili piparu, visu mazliet apcep.
  4. Pārlej ar sojas mērci, lai iegūtu gaiši brūnu toni un iemaisa medu (viss pēc garšas - gribas sāļāku, tad soju, saldāku, tad medu, ja vajag izlīdzināt garšas, var pieliet ananasu konservu sulu).
    Visu uzkarsē un gatavs.
    Pasniedz ar rīsiem.

    Labu apetīti!
    Pārlej ar sojas mērci, lai iegūtu gaiši brūnu toni un iemais...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni