Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu, skābētu kāpostu un maltās gaļas sacepums

2006. gada 18. maijs
Foto: Diāna
Pagatavošana
1 min
1. Sīpola un ķiploka daiviņas notīra un sasmalcina. Gaļu 10 minūtes apcep pannā sakarsētā eļļā, nepārtraukti maisot, lai tā nesalīp. Pievieno sīpolus, ķiplokus, sāli, piparus un vēl dažas minūtes cep. Kartupeļus notīra un sagriež plānās šķēlēs. Mērcei sieru sarīvē. Buljonu sajauc ar krējumu, olām sieru. Formu ieziež ar sviestu. Visas sastāvdaļas liek kārtām formā: pusi kartupeļu šķēlītes, pusi skābētus kāpostus, visu malto gaļu, palikušos kāpostus un kartupeļu šķēlītes. Kārtojumu pārlej ar mērci, formai uzliek vāku un cep 60 minūtes 200 grādu temperatūrā. Pēdējās 10 minūtēs noņem vāku.
Uz augšu