Kartupeļu, skābētu kāpostu un maltās gaļas sacepums

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 500 g maltas gaļas
  • Sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • Sāls, malti melnie pipari
  • 250 ml gaļas buljona
  • 2 olas
  • 200 g krējuma ar nelielu tauku saturu
  • 150 g siera
  • 500 g skābētu kāpostu
  • Tējkarote sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpola un ķiploka daiviņas notīra un sasmalcina. Gaļu 10 minūtes apcep pannā sakarsētā eļļā, nepārtraukti maisot, lai tā nesalīp. Pievieno sīpolus, ķiplokus, sāli, piparus un vēl dažas minūtes cep. Kartupeļus notīra un sagriež plānās šķēlēs. Mērcei sieru sarīvē. Buljonu sajauc ar krējumu, olām sieru. Formu ieziež ar sviestu. Visas sastāvdaļas liek kārtām formā: pusi kartupeļu šķēlītes, pusi skābētus kāpostus, visu malto gaļu, palikušos kāpostus un kartupeļu šķēlītes. Kārtojumu pārlej ar mērci, formai uzliek vāku un cep 60 minūtes 200 grādu temperatūrā. Pēdējās 10 minūtēs noņem vāku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi