Pildīti āboli 8

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Cukura sīrups
  • Jebkuri augļi
  • 1 vai 2 ēdamk. ruma, liķiera vai vermuta
  • Cukurs
  • Sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo, izdobj, izgriež serdi un daļu mīkstuma, cenšoties atstāt veselu augļa apakšējo daļu. Tad mīkstumu atdala no sēklām un zvīņām, smalki sakapā un sajauc ar jebkuriem citiem sīki sasmalcinātiem, iepriekš cukurā sīrupā izvārītiem augļiem. Pievieno rumu, liķieri vai vermutu. Šo masu pilda izdobtajos ābolos, virsū uzliek nelielu gabaliņu sviesta, pārkaisa cukuru, apslaka ar ūdeni un liek karstā cepeškrāsnī. Cepšanās laikā ik pa brīdim pārlej sīrupu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi