Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas filejas gabaliņi medū

Vistas filejas gabaliņi medū

FOTO: Depositphotos.com

Ātri pagatavojama vistas fileja ar saldeni sāļām notīm garšā. Patiks kā lieliem, tā maziem!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vistas fileja
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls
  • Pipari
  • Mērcei:
  • 2 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. sinepju
  • 2 ēd. k. sojas mērces
  • 4 ēd. k. olīveļļas
  • Piedevām:
  • 100 g rīsu "Basmati"
  • 50 g zaļo pākšu pupiņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Pagatavo medus un sinepju glazūru. Ieliec bļodā medu, sinepes, pielej sojas mērci un olīveļļu. Visu sajauc viendabīgā masā. Tai jābūt tekošai kā medum.
  2. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, pārkaisa ar sāli un pipariem, apviļā miltos, tad sakultā olā un cep uz sakarsētas pannas, kamēr gatava.
  3. Sagatavoto mērci pārlej pāri vistas gabaliņiem tur pat pannā un kārtīgi samaisa, lai katrs gabaliņš būtu ar mērci. Dažas minūtes vēl pakarsē.
  4. Kā piedevas pasniedz vārītus rīsus un blanšētas zaļās pākšu pupiņas.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču - plūmju kompots

Kabaču - plūmju kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA