Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas filejas gabaliņi medū

2006. gada 17. maijs
Foto: Depositphotos.com
Ātri pagatavojama vistas fileja ar saldeni sāļām notīm garšā. Patiks kā lieliem, tā maziem!
Pagatavošana
40 min
1. Pagatavo medus un sinepju glazūru. Ieliec bļodā medu, sinepes, pielej sojas mērci un olīveļļu. Visu sajauc viendabīgā masā. Tai jābūt tekošai kā medum.
2. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, pārkaisa ar sāli un pipariem, apviļā miltos, tad sakultā olā un cep uz sakarsētas pannas, kamēr gatava.
3. Sagatavoto mērci pārlej pāri vistas gabaliņiem tur pat pannā un kārtīgi samaisa, lai katrs gabaliņš būtu ar mērci. Dažas minūtes vēl pakarsē.
4. Kā piedevas pasniedz vārītus rīsus un blanšētas zaļās pākšu pupiņas.

Labu apetīti!
Uz augšu