Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Marinēti kāļi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g kāļu
  • ½ tējk. sāls
  • 1 -2 ēd.k. cukura
  • Tējk. ķimeņu
  • ½ gl. ūdens
  • ¾ gl. cidoniju sulas
  • Nedaudz citronskābes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāļus ar mizu izvāra, atdzesē, nomizo, ar roboto sakņu nazi sagriež mazos kubiņos vai ripās.
  2. Ūdeni ar ķimenēm uzvāra, pieliek sāli, cukuru, cidoniju sulu, citronskābi un pārlej kāļiem.
  3. Atstāj līdz nākamajai dienai ievilkties.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas