Marinēti kāļi

Sastāvdaļas

  • 500 g kāļu
  • ½ tējk. sāls
  • 1 -2 ēd.k. cukura
  • Tējk. ķimeņu
  • ½ gl. ūdens
  • ¾ gl. cidoniju sulas
  • Nedaudz citronskābes

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāļus ar mizu izvāra, atdzesē, nomizo, ar roboto sakņu nazi sagriež mazos kubiņos vai ripās.
  2. Ūdeni ar ķimenēm uzvāra, pieliek sāli, cukuru, cidoniju sulu, citronskābi un pārlej kāļiem.
  3. Atstāj līdz nākamajai dienai ievilkties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi