Cepts lasis ar tomātiem un zaļumu sviestu Komentāri 2 Jaunākie Vecākie Vilnis Salzemnieks 2017. gada 23. maijs 11:02 Ziņot × Paldies. Ziņojums nosūtīts. Izvēlieties ziņošanas iemeslu neatbilst tēmai satur rupjības ietver reklāmas ir aizskarošs naida kurināšana rakstīts, izmantojot neīstu identitāti dublējas pārkāpj komentēšanas noteikumus un vadlīnijas Lašveidīgo zivju gaļas termiska apstrāde virs +65%c ir kulinārs noziegums. Vērtējums Atbildēt Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies. Pievienot komentāru Pierakstīties m maris vitols 2011. gada 30. jūlijs 20:24 Ziņot × Paldies. Ziņojums nosūtīts. Izvēlieties ziņošanas iemeslu neatbilst tēmai satur rupjības ietver reklāmas ir aizskarošs naida kurināšana rakstīts, izmantojot neīstu identitāti dublējas pārkāpj komentēšanas noteikumus un vadlīnijas Cik grados jacep cepeskrasni? Vērtējums Atbildēt Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies. Pievienot komentāru Pierakstīties Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies. Pievienot komentāru Pierakstīties -->