Cepts lasis ar tomātiem un zaļumu sviestu

Cepts lasis ar tomātiem un zaļumu sviestu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • Vārīti rīsi
  • 200 g laša
  • 50 g sarkano sīpolu
  • 1 vidēji liels tomāts
  • Pipari
  • Zaļumi pēc izvēles
  • Zaļumu sviests
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošana

25 min.
  1. Folija apakšā uzliek vienai porcijai rīsus, virsū liek laša gabalu (pirms tam ierīvējot ar vēlamo piparu un sāls daudzumu).
  2. Sīpolu sagriež gredzenos, tomātu šķēlēs, liek uz laša. Pārber ar zaļumiem pēc izvēles.
  3. Aiztin foliju, liek cepties uzkarsētās krāsnī 180C ~ 15 min. līdz lasis gatavs.
    Pasniedzot attin foliju un uz porcijas uzliek nedaudz zaļumu sviestu.

    Lai labi garšo!
    Aiztin foliju, liek cepties uzkarsētās krāsnī 180C ~ 15 min....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Vilnis Salzemnieks 2017. gada 23. maijs 11:02
Lašveidīgo zivju gaļas termiska apstrāde virs +65%c ir kulinārs noziegums.
maris vitols 2011. gada 30. jūlijs 20:24
Cik grados jacep cepeskrasni?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi