Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena sacepums ar mannu un rozīnēm

Biezpiena sacepums ar mannu un rozīnēm

FOTO: Depositphotos.com

Var ēst siltu vai aukstu, ar vaniļas mērci vai dzērveņu ķīseli, tas atkarīgs no katra ieradumiem, gaumes vai vēlmes paeksperimentēt.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 g biezpiena
  • 2-3 olas
  • 6 ēd. k. cukura
  • 3 ēd. k. sviesta
  • 3-4 ēd. k. mannas
  • 2 ēd. k. skāba krējuma
  • Rozīnes
  • 1 tējk. miltu
  • Vaniļas cukurs
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Biezpienu 1-2 reizes samaļ vai izgriež caur sietu.
  2. Atdala olas baltumu no dzeltenuma. Dzeltenumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un sakuļ, pievieno mīkstu (laicīgi no ledusskapja izņemtu) sviestu.
  3. Sakulto masu pievieno biezpienam, iemaisa mannu, pievieno noskalotas un nelielā miltu daudzumā apviļātas rozīnes.
  4. Visbeidzot masā iecilā ar sāli saputotu olas baltumu.
  5. Masu lej ietaukotā pannā, virsu pārsmērē ar skābo krējumu. Liek cepties iepriekš sasidītā cepeškrāsnī 200 grādos apmēram pusstundu (atkarīgs no masas biezuma) līdz sacepums ir gaiši brūnā krāsā.

    Labu apetīti!
    Masu lej ietaukotā pannā, virsu pārsmērē ar skābo krējumu. L...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas