Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Lieldienu pildītās olas

Lieldienu pildītās olas

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ola
  • Majonēze
  • Sinepes
  • Dažādi pavasara zaļumi dekoram
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Izvāra cieti vārītas olas, vārīšanas ilgums apmēram 10 minūtes.
  2. Kad olas izvārijušās un mazliet atdzisušas tās pārgriež uz pusēm un izņem olu dzeltenumus!
  3. Tos ieliek atsevišķā bļodiņā un sajauc ar majonēzi, sinepēm, sāli, pipariem, kā arī smalki sakapātiem zaļumiem pēc izvēles. Izveido tādu kā mērcīti.
  4. Kad tā gatava to ievieto ar karotītes palīdzību atpakaļ olā, kur atradās olu dzeltenums! Pievienojam dekoram vēl kādu zaļumu!
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas