Pildīti kartupeļi ar gailenēm

Sastāvdaļas

  • 1 kg lielu kartupeļu
  • 1 sīpols
  • 300 g svaigu gaileņu
  • Sāls, karijs
  • Eļļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Kartupeļus nomizo, pārgriež uz pusēm un nedaudz izdobj. Cepešpannā ielej mazliet eļļas. Sēnes sagriež, sajauc ar sakapātu sīpolu, un garšvielām un mazliet apcep. Masu pilda kartupeļu pusītēs. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā, kamēr gatavs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi