Pildīts kālis

Sastāvdaļas

  • 1 kg kāļu
  • 200 g sālītu sēņu
  • 200 g skābu kāpostu
  • 1 sīpols
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • Majonēze
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāļus izcep cepeškrāsnī, nogriež virsu un izņem mīkstumu. Sālītes sēnes nomazgā, sakapā un apcep ar smalki sagrieztu sīpolu eļļā, tad samaisa ar skābiem kāpostiem un sasmalcinātu kāļu mīkstumu. Maisījumu pilda atpakaļ kāļos. Kāļus apsmērē ar eļļu, liek cepeškrāsnī un cep gatavu. Pasniedzot pārlej ar majonēzi un pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi