Picas pamatnes (4 gab. - četrstūrainas, tās, kas ir pārdošanā saldētas)
Majonēze 6 ēd.karotes
Kečups (labas kvalitātes) vai tomātu mērce
Svaigs tomāts 1 gab
Svaiga paprika ½
Svaigi šampinjoni 150g
šķiņķis un salami desa 300g
Melās olīves
Oregano
Siers 2 veidu (vienam jābūt, kas labi kūst, bet otrajam, kuram ir stiprs aromāts) 300g
Olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
1 min.
Uz cepamās plāts, kas noziesta ar olīveļļu liek piccas pamatnes (vienu pie otras - pēc izmēra ja ir standarta plāts - 4 pamatnes kā reiz aizņem visu formu).
Nosmērē pamatnes ar majonēzi un tomātu mērci (kopā), tad kaisa virsū rīvētu sieru (!!! jā sieram jābūt apakšā).
Uz siera liek sagrieztus visus pārējos produktus (salami, šķiņki, šampinjonus, tomātus, papriku) - griež pēc patikas vai ripiņās vai salmiņos vai kubiņos.
Visu pārkaisa ar oregano un olīvām.
Liek cepeškrāsnī, cep ~ 180-200 grādos kādas 20 min. līdz piccas apakša kļuvusi zeltaina un siers smuki izkusis.