Riekstu kēkss

3 1

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta vai margarīna
  • Šķipsniņa sāls
  • 250 g cukura
  • 4 olas
  • 250 g malto lazdu riekstu
  • ½ paciņas cepamā pulvera
  • 4 ēdamk. riekstu liķiera
  • Rīvmaize
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu saputo, pakāpeniski pievieno sāli, cukuru, olas. Kad cukurs izkusis, pieliek riekstus, ar cepamo pulveri sajauktus miltus, pielejliķieri.
  2. Liek ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā kantainā formā un mēreni karstā cepeškrāsnī cep apmēram 60-70 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Atis 2010. gada 17. aprīlis 21:33
tikai japieraksta cik miltus vajag, lai nevajadzeetu mineet :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti