Riekstu kēkss

Riekstu kēkss
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1.5-2 glāze/s miltu
  • 250 g cukura
  • 250 g sasmalcinātu mandeļu
  • 200 g sviesta vai margarīna
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 4 olas
  • 1/2 paciņas cepamā pulvera
  • 4 ēd. k. riekstu liķiera
  • Rīvmaize

Pagatavošana

80 min.
  1. Sviestu saputo, pakāpeniski pievieno sāli, cukuru, olas.
  2. Kad cukurs izkusis, pieliek riekstus, ar cepamo pulveri sajauktus miltus, pielej liķieri.
  3. Liek ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā kantainā formā un mēreni karstā cepeškrāsnī cep apmēram 60-70 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.

    Lai labi garšo!
    Liek ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā kantainā formā un mēre...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Atis 2010. gada 17. aprīlis 21:33
tikai japieraksta cik miltus vajag, lai nevajadzeetu mineet :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi