Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Riekstu kēkss

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5-2 glāze/s miltu
  • 250 g cukura
  • 250 g sasmalcinātu mandeļu
  • 200 g sviesta vai margarīna
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 4 olas
  • 1/2 paciņas cepamā pulvera
  • 4 ēd. k. riekstu liķiera
  • Rīvmaize
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Sviestu saputo, pakāpeniski pievieno sāli, cukuru, olas.
  2. Kad cukurs izkusis, pieliek riekstus, ar cepamo pulveri sajauktus miltus, pielej liķieri.
  3. Liek ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā kantainā formā un mēreni karstā cepeškrāsnī cep apmēram 60-70 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.

    Lai labi garšo!
    Liek ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā kantainā formā un mēre...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas