Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Želeja no greipfrūtiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 sarkanie greipfrūti
  • 0.7 l baltā vīna
  • 20 g želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Greipfrūtu attīrīt un sagriezt kubiciņiem. Želatīnu pievienot 100 ml vīna, samaisīt un saliet vīnā. Greipfrūta kubiciņus salikt formā un apliet ar vīnu. Ielikt ledusskapī. Servēt ar mīkstu vaniļas saldējumu (100g) un 3 saputotiem olas baltumiem.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas