Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas veltnis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vista
  • 200 g baltmaizes
  • 1.5 glāzes piena vai saldā krējuma
  • 150 g sviesta
  • 4 olas
  • 200 g svaigu sēņu
  • 1 sīpols
  • 1 pētersiļu sakne
  • Melnie maltie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistu nomazgā un nosusina. Nogriež spārnus un kājas. Mugurā pārgriež ādu un uzmanīgi novelk. Noliek uz salvetes, caurumus aizklāj ar ādas gabaliem no kājām, liek pildījumu, satin, piedodot ruletes formu.
  2. Pildījuma gatavošana: vistas gaļu samaļ, pieliek izmērcētu baltmaizi, vēlreiz samaļ. Pieliek sviestu, jēlas olas, sāli, piparus un samaisa. Šajā masā iejauc nelielos gabaliņos sagrieztas apceptas sēnes.
  3. Ruleti ietin salvetē, stingri sasien. Liek kastrolī, pieliek sāli, sīpolu, pētersiļu sakni un vāra līdz gatavībai. Atdzesē šajā pašā buljonā. Pasniedz sagrieztu šķēlēs.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas