Trīs kārtas

Sastāvdaļas

  • 100 g apelsīnu sulas
  • 100 g greipfrūta sulas
  • 50 g Rīgas melnā balzama
  • 2 ēdamkarotes grenadīna sīrupa

Pagatavošana

1 min.
  1. Kā jau noprotams no nosaukuma,dzērienam ir trīs kārtas.Glāzē tās pilda uzmanīgi-sulu,balzamu(lēnām lej pa otrādi apgrieztu karoti),sīrupu.Pasniedzot svarīgs ir krāsu kontrasts,bet dzerot vēlams samaisīt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi