Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
110
Jaunākie Vecākie
k
kristiāna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik grādos jāliek cepties :(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kāpēc neviens nekad nenorāda cik grādos jācep, tas tomēr ir svarīgi. Uzreiz recepte ir tikai līdz pusei vērtīga
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
uz cik gradiem jaliek cepumi cpties???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gatis Leinerts
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
100 grami auzu 1 ola 1 ē.k. cukura uttt,kā biskvītam.Nav trausli un viegli?Uzmanīgām ar olu baltumu.

Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
auzu... mīlis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garšīgāk noteikti sanāktu, ja mīklai pievienotu sviestu! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu nezinu šodien taišīšu varbut ne ja visi saka fuj
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Signe
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kur palika sakultais olu baltums?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man personigi prasijas nedaudz vairak cukura. Bet citadak njamigi :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
alina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
S sanaca loti sausi.Otreiz noteikti necepsu.Neiesaku
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sanita bikse
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Dariju tieši kā receptē bet nu garsoja nu diezganslikti, nakamreiz labak lūkošos citur
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
brīnos
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Brīnos par cilvēkiem , kam kas te sanāca - nekas gards te nesanāk, tikai izbojāti produkti un izniekots laiks.....FU.....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
f
fuj
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kautkas sausiem žagariem līdzīgs iznāca , pat otrai porcijai medu liku klāt , vienalga sprūst kaklā, kautkas nav piedomāts pie tās receptes , par sausu.....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mārīte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kautkādi ļoti sausi sanāca , un salduma maz , darīju visu pēc receptes...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elza10
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es izmēģināju ar tumšās šokolādes gabaliņiem un sanāca ļoti garšīgi. Cepumi bija tik fantastiski ka uzdāvnāju arī dzraudzenei kā ziemassvētku dāvanu un viņa bija sajūsmā par tik garšīgiem cepumiem. P.S.es pielēju nedaudz tumšo cukura sīrupu grauzdējot auzu pārslas un tās izskatījās vantastiski garšīgas un arī garšoja superīgi. :) :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
š
štrunts
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti garšīgi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
X
XdEqP
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man bija jāuztaisa pārsteigums omei "ko es māku" viņas atvaļinājuma laikā šī recepte palīdzēja ;d
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
ausma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vēlos ko saldu un vienkāršu, tapēc vēlējos izcept šos cepumus pec komentārim liekas ļooti labi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es pievienoju klāt vēl citrona sulu.
Sanāk ļooootttiiiii garšīgi. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
t
toms
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Auzas nevajag cept vienkarsi necepiet ja jus cepat tad sanaca
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kautkas
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ĻOTI GARŠĪGI! CIK GRĀDOS JĀCEP? :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kariina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik apmēram cepumu sanāk? Vai nav tā,ka saskaitīt ātri var ;D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
♥Emīlija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik grādos cept?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laima
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ljoti garshiigi cepuminji! Un tie, kas to noliedz, vienkaarshi nemaak cept neko un pieradushi pie cipshiem un kolas!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
T
Toms
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cepumi diezgan labi sanāk, man vienīgi pārslas mazliet piedega, un olu pieliku par vienu mazāk, bet ja vis kopā tad jau varētu būt pavisam labi, vrb vajadzētu uzmēģināt ar iebiezināto pienu :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Alīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Neēsu mēģinājusi, bet būs jāpemēģina pēc komentāriem likās jau ļoti labi! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
valdis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man ļoti garšoja šie cepumi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aldis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
saimniece
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man savādāki sanāca vajag ilgak auzu pārslas apcept kad vinas paligs pelēk brūnas tad loti garsīgi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super recepte!tik mannliekas vel vienu lieku cukura karotiti vajadzetu!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anete
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīgi! Tikai es liku 2 olas uz šo daudzumu un pievienojot medu sanāk dievīgi!:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
patricija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mmmmm... bija tik garshigiii....:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tikko pagarshoju, kas sanaaca - mmm, super! Ljoti gardi cepuminji. Tikai recepti nedaudz papildinaaju - auzu paarslas apcepu sviestaa, izmantoju 4 olas (4 dzeltenumus un baltumus tikai no 3 olaam), pievienoju 4,5 ed.k cukura un 2 ed.k medus. Parejo dariiju peec receptes. Sanaaca kaa vajag - ne pa cietu, ne pa miikstu. Cepu 180'C, apmeram 7 min.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dzidra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Si recepte ir briesmiga, cepumi sanak negarsigi!tas pats kas est vienkarsi apgrauzdetas auzu parslas!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
gardumins
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti gardi man liekas un nu jaa es pati tuliit gatavousu bet var pielikt ari riekstus un tad bus garsigi :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Alsija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nau ne cik grados un recepte nau rakstits kad japievieno milti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es gan tos nesauktu par ātrajiem cepumiem, jo auzu pārslu atdzesēšana prasa minūtes 40 vismaz, jo tām jāatdzies praktiski pilnībā, lai ola nezaudētu savu konsistenci. Olas liku 3, cukuru liku 5 karotes, bet nākamreiz liktu vēl vairāk, prasās saldākas. Mans bonusiņš - šokolādes gabaliņi un čut, čut kanēlis un vispār iznāk perfekti! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mišela
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nu man kautkā šķiet ka man neiznāca. cerams ka iznāks.:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik cepumus var iegūt no šīs masas, ņemot vērā cepuma diametrs-30mm, austums-10mm, kā arī visu cepumu laukums ir vienāds. Olus izmērs ir standarta, kM izmēra olas, kuras tilpums ir 100ml. (No Rimi). Gaidīšu atbildi paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gabriela
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti grsigi paslaika tiesi gatavoju un esmu sajusma ka tik vienkarsi un gardi :) Paldies par recepti !!! :) :*
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
jugo
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
labs
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es esmu tikai 10 gadus veca bet cepuminus taisiju bez vecakiem un tie sanaca perfekti mamma bij prieciga un visiem garsoja!!! (Hmmm-mmm)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par labu recepti. Poteikti pameiģināšu izcept. :-)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Monta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
biju jau agrāk cepusi līdzīgus cepums, bet šoreiz galīgi nesanāca :(
mīkla pārāk sausa sanāca...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik grados cept?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
gaga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca ļoti labi, bet iesaku obligāti likt klāt rozīnes vai kko tamlīdzīgu!!! Un cepšana man aizņēma vismaz 15min. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Velta Liepa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es pati izdomāju savu cepumu recepti - auzu pārslām klāt piejauc dažas olas, miltus, nelielu daudzumu ūdens sajauktuar citrona sulu (var arī ar citronskābi) un beigās var pielikt jebkuras žāvētas ogas. Es liku rozīnes. Sanāca mmm....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik dīvaini ka jums visiem garšo.
kaut kā pēc tapetēm drusku.. neiesaku
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Alise
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man gan sanaca par skidru mikla, bet tomer ari tad, kad saiet viss viena liela kuka ir garsigi... :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
EssSs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garsho ideaali...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man cepumiņi nesanāca jo esmu vel maza pirmie cepumi kurus taisiju pati bez vecāku palīdzības!:DBet tā varētu būt garšīgi!:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
ASDFGHJK
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
FUI !!! DIEZGAN SAUSI FUFUFUU
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
annija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nezinu !?! nelikās gardi ,bet vienalga PALDIES!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
āTRS VEIDS Kā GARšīGI SAGAIDīT VIESUS
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sanita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Olas ir par Daudz!!! Augstakais divas olas jaliek. Savadak sanak tik skidrs, ka uz pannas var uzliet nevis pikucīšus izveidot.
Lai labotu kļūdu dabuju piegāzt labi daudz miltus un svaigas auzu pārslas kuras vairs nebij iepriekš sagatavotas :( Nu skatisimies kas sanaks. Nakamreiz jau būšu gudrāka. Pirmie kucēni vienmēr slīcināmi :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
T
Trakais kuliminārs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cepamo papīru ļoti labu var nopirkt Drogās. Vajag kaut ko citādāk... manam garšas bicepsam pa vāju.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jānis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Zini ko, tie cepumi sanāk galīgi garām! Ja nezināji tad auzu pārslas jāapcep sviestā! Garša pavisam mainās! Pēc šīs receptes tie cepumi garšo kā parastas pārslas ar cukuru! Paldies tev par maniem sabojātajiem produktiem! Tādus pat bomži neēstu!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
gig-gu
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
jep, mes visi vienmēr piemristam uzrakstit olu izmerus - S, M, L, kas ir ļoti svarīgi ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
O
Oga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es cerēju iegūt citu rezutātu, nākamreiz tomēr izmantošu sviestu, lai apceptu. Bet vīram garšoja :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sigita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tā jau cepumi super, bet manuprāt šai receptei nevajadzētu Tik daudz olas. Pilnībā pietiktu ar vienu maximums divām. Savādāk šausmīgi cieti ceepumi sanāk.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man tas parslas sanaca wel pacietas :( bet ta cepumini gardi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man tas parslas sanaca wel pacietas :( bet ta cepumini gardi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
imants dimants-panorama
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ahujena labs
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kaspars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tas vai izdodas vai neizdodas, atkarīgs no cepējas prasmēm. Krāsni vajag uzsildīt, cepumu lielums arī no svara un beigu beigās krāsns temperatūra. Auzu pārslas kā tādas arī mēdz atšķirties, tāpat kā vistu olu lielums. Pirms čīkstēt, iesaku padomāt, ko var darīt savādāk.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mans
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
pelni naudu http://5z8.info/murdervids_rhtg
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mans
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pelni naudu šeit http://5z8.info/murdervids_rhtg
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Silvija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es liku uz 4 olaam apmeeram 400 gr auzu paarslas un cukuru vairaak pieliku,putojot olu baltumus,lai putas stingraakas sanaak,sanaaca kraukskiigi,bet ne cieti,par saldu nav.Varbuut nedaudz sausi,bet tas varbuut taapeec ka njeemu pilngraudu auzu paarslas?:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
amanda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ka vini garso
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
selga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu