Komentāri
110
Jaunākie
Vecākie
cik grādos jāliek cepties :(
Vērtējums
Atbildēt
Kāpēc neviens nekad nenorāda cik grādos jācep, tas tomēr ir svarīgi. Uzreiz recepte ir tikai līdz pusei vērtīga
Vērtējums
Atbildēt
uz cik gradiem jaliek cepumi cpties???
Vērtējums
Atbildēt
100 grami auzu 1 ola 1 ē.k. cukura uttt,kā biskvītam.Nav trausli un viegli?Uzmanīgām ar olu baltumu.
Vērtējums
Atbildēt
Garšīgāk noteikti sanāktu, ja mīklai pievienotu sviestu! :)
Vērtējums
Atbildēt
Nu nezinu šodien taišīšu varbut ne ja visi saka fuj
Vērtējums
Atbildēt
Kur palika sakultais olu baltums?
Vērtējums
Atbildēt
Man personigi prasijas nedaudz vairak cukura. Bet citadak njamigi :)
Vērtējums
Atbildēt
S sanaca loti sausi.Otreiz noteikti necepsu.Neiesaku
Vērtējums
Atbildēt
Dariju tieši kā receptē bet nu garsoja nu diezganslikti, nakamreiz labak lūkošos citur
Vērtējums
Atbildēt
Brīnos par cilvēkiem , kam kas te sanāca - nekas gards te nesanāk, tikai izbojāti produkti un izniekots laiks.....FU.....
Vērtējums
Atbildēt
Kautkas sausiem žagariem līdzīgs iznāca , pat otrai porcijai medu liku klāt , vienalga sprūst kaklā, kautkas nav piedomāts pie tās receptes , par sausu.....
Vērtējums
Atbildēt
kautkādi ļoti sausi sanāca , un salduma maz , darīju visu pēc receptes...
Vērtējums
Atbildēt
Es izmēģināju ar tumšās šokolādes gabaliņiem un sanāca ļoti garšīgi. Cepumi bija tik fantastiski ka uzdāvnāju arī dzraudzenei kā ziemassvētku dāvanu un viņa bija sajūsmā par tik garšīgiem cepumiem. P.S.es pielēju nedaudz tumšo cukura sīrupu grauzdējot auzu pārslas un tās izskatījās vantastiski garšīgas un arī garšoja superīgi. :) :)
Vērtējums
Atbildēt
ļoti garšīgi
Vērtējums
Atbildēt
man bija jāuztaisa pārsteigums omei "ko es māku" viņas atvaļinājuma laikā šī recepte palīdzēja ;d
Vērtējums
Atbildēt
vēlos ko saldu un vienkāršu, tapēc vēlējos izcept šos cepumus pec komentārim liekas ļooti labi
Vērtējums
Atbildēt
Es pievienoju klāt vēl citrona sulu.
Sanāk ļooootttiiiii garšīgi. :)
Sanāk ļooootttiiiii garšīgi. :)
Vērtējums
Atbildēt
Auzas nevajag cept vienkarsi necepiet ja jus cepat tad sanaca
Vērtējums
Atbildēt
ĻOTI GARŠĪGI! CIK GRĀDOS JĀCEP? :)
Vērtējums
Atbildēt
Cik apmēram cepumu sanāk? Vai nav tā,ka saskaitīt ātri var ;D
Vērtējums
Atbildēt
Cik grādos cept?
Vērtējums
Atbildēt
Ljoti garshiigi cepuminji! Un tie, kas to noliedz, vienkaarshi nemaak cept neko un pieradushi pie cipshiem un kolas!
Vērtējums
Atbildēt
Cepumi diezgan labi sanāk, man vienīgi pārslas mazliet piedega, un olu pieliku par vienu mazāk, bet ja vis kopā tad jau varētu būt pavisam labi, vrb vajadzētu uzmēģināt ar iebiezināto pienu :)
Vērtējums
Atbildēt
Neēsu mēģinājusi, bet būs jāpemēģina pēc komentāriem likās jau ļoti labi! :)
Vērtējums
Atbildēt
man ļoti garšoja šie cepumi
Vērtējums
Atbildēt
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Vērtējums
Atbildēt
man savādāki sanāca vajag ilgak auzu pārslas apcept kad vinas paligs pelēk brūnas tad loti garsīgi!
Vērtējums
Atbildēt
Super recepte!tik mannliekas vel vienu lieku cukura karotiti vajadzetu!
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garšīgi! Tikai es liku 2 olas uz šo daudzumu un pievienojot medu sanāk dievīgi!:)
Vērtējums
Atbildēt
mmmmm... bija tik garshigiii....:)
Vērtējums
Atbildēt
Tikko pagarshoju, kas sanaaca - mmm, super! Ljoti gardi cepuminji. Tikai recepti nedaudz papildinaaju - auzu paarslas apcepu sviestaa, izmantoju 4 olas (4 dzeltenumus un baltumus tikai no 3 olaam), pievienoju 4,5 ed.k cukura un 2 ed.k medus. Parejo dariiju peec receptes. Sanaaca kaa vajag - ne pa cietu, ne pa miikstu. Cepu 180'C, apmeram 7 min.
Vērtējums
Atbildēt
Si recepte ir briesmiga, cepumi sanak negarsigi!tas pats kas est vienkarsi apgrauzdetas auzu parslas!
Vērtējums
Atbildēt
Loti gardi man liekas un nu jaa es pati tuliit gatavousu bet var pielikt ari riekstus un tad bus garsigi :D
Vērtējums
Atbildēt
Nau ne cik grados un recepte nau rakstits kad japievieno milti!
Vērtējums
Atbildēt
Es gan tos nesauktu par ātrajiem cepumiem, jo auzu pārslu atdzesēšana prasa minūtes 40 vismaz, jo tām jāatdzies praktiski pilnībā, lai ola nezaudētu savu konsistenci. Olas liku 3, cukuru liku 5 karotes, bet nākamreiz liktu vēl vairāk, prasās saldākas. Mans bonusiņš - šokolādes gabaliņi un čut, čut kanēlis un vispār iznāk perfekti! :)
Vērtējums
Atbildēt
nu man kautkā šķiet ka man neiznāca. cerams ka iznāks.:)
Vērtējums
Atbildēt
Cik cepumus var iegūt no šīs masas, ņemot vērā cepuma diametrs-30mm, austums-10mm, kā arī visu cepumu laukums ir vienāds. Olus izmērs ir standarta, kM izmēra olas, kuras tilpums ir 100ml. (No Rimi). Gaidīšu atbildi paldies!
Vērtējums
Atbildēt
Loti grsigi paslaika tiesi gatavoju un esmu sajusma ka tik vienkarsi un gardi :) Paldies par recepti !!! :) :*
Vērtējums
Atbildēt
labs
Vērtējums
Atbildēt
Es esmu tikai 10 gadus veca bet cepuminus taisiju bez vecakiem un tie sanaca perfekti mamma bij prieciga un visiem garsoja!!! (Hmmm-mmm)
Vērtējums
Atbildēt
Paldies par labu recepti. Poteikti pameiģināšu izcept. :-)
Vērtējums
Atbildēt
biju jau agrāk cepusi līdzīgus cepums, bet šoreiz galīgi nesanāca :(
mīkla pārāk sausa sanāca...
mīkla pārāk sausa sanāca...
Vērtējums
Atbildēt
Cik grados cept?
Vērtējums
Atbildēt
Sanāca ļoti labi, bet iesaku obligāti likt klāt rozīnes vai kko tamlīdzīgu!!! Un cepšana man aizņēma vismaz 15min. :)
Vērtējums
Atbildēt
Es pati izdomāju savu cepumu recepti - auzu pārslām klāt piejauc dažas olas, miltus, nelielu daudzumu ūdens sajauktuar citrona sulu (var arī ar citronskābi) un beigās var pielikt jebkuras žāvētas ogas. Es liku rozīnes. Sanāca mmm....
Vērtējums
Atbildēt
Cik dīvaini ka jums visiem garšo.
kaut kā pēc tapetēm drusku.. neiesaku
kaut kā pēc tapetēm drusku.. neiesaku
Vērtējums
Atbildēt
Man gan sanaca par skidru mikla, bet tomer ari tad, kad saiet viss viena liela kuka ir garsigi... :)
Vērtējums
Atbildēt
Garsho ideaali...
Vērtējums
Atbildēt
man cepumiņi nesanāca jo esmu vel maza pirmie cepumi kurus taisiju pati bez vecāku palīdzības!:DBet tā varētu būt garšīgi!:)
Vērtējums
Atbildēt
FUI !!! DIEZGAN SAUSI FUFUFUU
Vērtējums
Atbildēt
nezinu !?! nelikās gardi ,bet vienalga PALDIES!!!!!
Vērtējums
Atbildēt
āTRS VEIDS Kā GARšīGI SAGAIDīT VIESUS
Vērtējums
Atbildēt
Olas ir par Daudz!!! Augstakais divas olas jaliek. Savadak sanak tik skidrs, ka uz pannas var uzliet nevis pikucīšus izveidot.
Lai labotu kļūdu dabuju piegāzt labi daudz miltus un svaigas auzu pārslas kuras vairs nebij iepriekš sagatavotas :( Nu skatisimies kas sanaks. Nakamreiz jau būšu gudrāka. Pirmie kucēni vienmēr slīcināmi :D
Lai labotu kļūdu dabuju piegāzt labi daudz miltus un svaigas auzu pārslas kuras vairs nebij iepriekš sagatavotas :( Nu skatisimies kas sanaks. Nakamreiz jau būšu gudrāka. Pirmie kucēni vienmēr slīcināmi :D
Vērtējums
Atbildēt
cepamo papīru ļoti labu var nopirkt Drogās. Vajag kaut ko citādāk... manam garšas bicepsam pa vāju.
Vērtējums
Atbildēt
Zini ko, tie cepumi sanāk galīgi garām! Ja nezināji tad auzu pārslas jāapcep sviestā! Garša pavisam mainās! Pēc šīs receptes tie cepumi garšo kā parastas pārslas ar cukuru! Paldies tev par maniem sabojātajiem produktiem! Tādus pat bomži neēstu!
Vērtējums
Atbildēt
jep, mes visi vienmēr piemristam uzrakstit olu izmerus - S, M, L, kas ir ļoti svarīgi ;)
Vērtējums
Atbildēt
Es cerēju iegūt citu rezutātu, nākamreiz tomēr izmantošu sviestu, lai apceptu. Bet vīram garšoja :)
Vērtējums
Atbildēt
tā jau cepumi super, bet manuprāt šai receptei nevajadzētu Tik daudz olas. Pilnībā pietiktu ar vienu maximums divām. Savādāk šausmīgi cieti ceepumi sanāk.
Vērtējums
Atbildēt
man tas parslas sanaca wel pacietas :( bet ta cepumini gardi
Vērtējums
Atbildēt
man tas parslas sanaca wel pacietas :( bet ta cepumini gardi
Vērtējums
Atbildēt
ahujena labs
Vērtējums
Atbildēt
Tas vai izdodas vai neizdodas, atkarīgs no cepējas prasmēm. Krāsni vajag uzsildīt, cepumu lielums arī no svara un beigu beigās krāsns temperatūra. Auzu pārslas kā tādas arī mēdz atšķirties, tāpat kā vistu olu lielums. Pirms čīkstēt, iesaku padomāt, ko var darīt savādāk.
Vērtējums
Atbildēt
pelni naudu http://5z8.info/murdervids_rhtg
Vērtējums
Atbildēt
Pelni naudu šeit http://5z8.info/murdervids_rhtg
Vērtējums
Atbildēt
Es liku uz 4 olaam apmeeram 400 gr auzu paarslas un cukuru vairaak pieliku,putojot olu baltumus,lai putas stingraakas sanaak,sanaaca kraukskiigi,bet ne cieti,par saldu nav.Varbuut nedaudz sausi,bet tas varbuut taapeec ka njeemu pilngraudu auzu paarslas?:)
Vērtējums
Atbildēt
ka vini garso
Vērtējums
Atbildēt